Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
snaći ću se, puno hvala!!lj. f. vukotinovića 2
jel znaš gdje je novinarki dom(preko puta Mimare)tamo ti je...,
šumaska savjetodavana služba 2 katu.možeš piati na porti.
Pošalji mi svoj mail, pa ti pošaljem literaturu.može li mi tko poslati emailom literaturu iz Ekonomije javnog sektora, gdje profesorica ima konzultacije?
jel u vukotinovicevoj?Ispit je 16.02. u 16h
da:happy:jel u vukotinovicevoj?
meni je trebalo jedno tjedan dana (zbog tih natuknica - malo je teže nego učiti iz knjige). Što se tiče pitanja, imaš ih tu na forumu.Kolko je potrebno za spremit ovaj ispit???
Tih njezinih prezentacija ima 10 (s tim da u svakoj prezentacji ima cca 50 slajdova) pa mi se čini da ću izgubit dosta na ovom predmetu!!! Jel ima dijelova prezentacija koje ne pita pa da izbacim ?? Help ...
meni je trebalo jedno tjedan dana (zbog tih natuknica - malo je teže nego učiti iz knjige). Što se tiče pitanja, imaš ih tu na forumu.
A najbolje je to što je profesorica super i pita da joj pričaš o onome što najbolje znaš (barem je bilo tako na zadnjem roku).
...ako naučiš samo pitanja, neće ti ništa baš imati smisla, stoga pokušaj shvatiti i povezati (a usput i zapamtiti) gradivo koliko možeš, ovak i onak profesorica voli da joj se priča svojim riječima...A pita ista pitanja kad kažeš da su tu na forumu?? ...nema ih nešto puno, mozda kojih 10-15 pa mi se to nekak čini malo da bi recimo samo njih naučila...
bsanja@irmo.hrmolim vas mail prof. Tišme? Hvala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.