frankie.sh
Lažljivac
prema svemu ovom napisanom usuđujem se zaključiti da je dovoljno učiti po prezentacijama koje su u skriptarnici ili postoje neke novije?! pošto u ovim prezentacijama stoje neke statistike iz 2005g i 2008g
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Reci mi koliko dugo si spremala taj ispit? Jel dovoljno ak sada počnem pa do slijedećeg roka? Ej, samo malo! Kako to da je bio danas ispit, zar nije od 7.-11.4.?Danas sam prosla ovo, dobila 4 iako nisam sigurna sto me je tocno pitala. Nadopunila sam odgovor od kolegice, javna dobra i to je to. Uglavnom,treba procitati one prezentacije od profesorice i znati otprilike definicije CBA, cost effectiveness analiza, input output, sto je ek. javnog sektora. Polako i opusteno i pricat svojim rijecima.
Pardon, tek sad vidjeh koji datum je post napisan...Reci mi koliko dugo si spremala taj ispit? Jel dovoljno ak sada počnem pa do slijedećeg roka? Ej, samo malo! Kako to da je bio danas ispit, zar nije od 7.-11.4.?
Iz cega ucite ovaj predmet??Najugodniji ispit do sada, fokusirajte se na ova pitanja za koja su kolege rekli da se ponavljaju. Danas su pitanja bila: Adam Smith - nevidljiva ruka trzista, javna i privatna dobra, razlika izmedju poreza i doprinosa, javna politika, input-output analiza. Profesorica je vrlo pristupacna, ugodna, odgovarajte vlastitim rijecima i spomenite pokoji primjer![]()
Dr. sc. Sanja TišmaJel zna netko ime i prezime od navedene profe koja to ispituje??? Tnx![]()
Najugodniji ispit do sada, fokusirajte se na ova pitanja za koja su kolege rekli da se ponavljaju. Danas su pitanja bila: Adam Smith - nevidljiva ruka trzista, javna i privatna dobra, razlika izmedju poreza i doprinosa, javna politika, input-output analiza. Profesorica je vrlo pristupacna, ugodna, odgovarajte vlastitim rijecima i spomenite pokoji primjer![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.