da, ima nešto u vezi tog kapitala, al ne moraš cijelu onu knjigu učit, samo par rečenica.ej moram li znati i ono "upravljanje int.kapitalom"? :happy:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, ima nešto u vezi tog kapitala, al ne moraš cijelu onu knjigu učit, samo par rečenica.ej moram li znati i ono "upravljanje int.kapitalom"? :happy:
nazovi referadu pa će ti oni znat reć valjda kaj daljeljudi imam problem ,prijavila sam ispit iz ekonomike poduzeća ali me nema na popisu,šta da radim???![]()
hvala,problem već riješen hehenazovi referadu pa će ti oni znat reć valjda kaj dalje![]()
nekad profesor ne može doći u vrijeme roka a pošto je jedini ispitivač iz tog predmeta onda ga pomaknu tijedan kasnijeljudi zbunjuje me naša stranica,jučer dođem i vidim da je ispitni rok bio za 14.11. ujutro u 11,a sad slučajno idem još provjeriti i vidim piše 19.11.,8:30 ujutro??? I šta je još bolje rok bi trebao biti od 12.-16.11.,kaj je moguće da je ova to promjenila,i kak može biti rok izvan dana održavanja ispita???ajde dobro
odgovaram s mjesec dana zakašnjenja, ali nek se ipak nađe... [email protected]Zna li ko mail od prof. Pulića?
prof je ok. treba se znati knjiga politička ekonomija cijeline 10, 11 i 12 i 15 dijelovi dionice,dividenda,kamatna stopa i najamnina. ja prijavljujem idući rok.Ozren Pilipović ispituje na ovom roku..da li itko išta zna o dotičnome?
profesor je superrr. mi koji smo išli na predrok smo jako dobro prošli, stvarno nam je dao neka osnovna pitanja na ispitu, ko je dobio 2 mogao je prihvatit ili odg za veću ocjenu. mi koji smo odg za veću ocjenu imamo 5ice (+ nam je bio i to šta smo išli na predavanja), a jedna cura 4 tak da ono.. predobar, nije strog, zajebant teški.Ozren Pilipović ispituje na ovom roku..da li itko išta zna o dotičnome?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.