AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Europsko upravno pravo

anđa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ja sam ga prijavila za ovaj rok sad 31.01. i nema me na popisu!!! zvat ću referadu i vidjet što, kako!

pigetic

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ljudi kaj sad mi koji smo prošli oba kolokvija koja je procedura dalje jer se prijavljuje ispit ili kaj
Prijavis ispit i dodes na ispit kad pise da je,dobijes ocjenu i to je to..samo prijave su ti bile 19-20.1. za ovaj rok

medo

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Prijavis ispit i dodes na ispit kad pise da je,dobijes ocjenu i to je to..samo prijave su ti bile 19-20.1. za ovaj rok
imam dvije različite ocjene s kolokvija,koja se upisuje ona manja, pretpostavljam ili?? morm još odgovarati:confused2:

pigetic

imam dvije različite ocjene s kolokvija,koja se upisuje ona manja, pretpostavljam ili?? morm još odgovarati:confused2:
Ocjene ti se zbrajaju pa dijele na 2..ali ako imas iz prvog npr 5 a iz drugog 4 onda ce ti dat 4 jer je rekla da je drugi vazniji..netrebas odgovarat,ako su ti oba pozitivna :happy:

lovor

da li netko ide na ispit od 16.04.2012., i zna li netko da li se još izvlači papirić s pitanjima

Andreja

jel zna netko odgovor na ova dva pitanja?
1. Je li izjava institucije Unije kojom izražava što joj je namjera poduzeti akt koji podliježe nadzoru? Obrazložite svoj odgovor upućujući na relevantne presude Europskog suda.
2. Jesu li prethodne odluke koje se donose u tijeku postupka odlučivanja akti koji podliježu nadzoru? Obrazložite svoj odgovor upućujući na relevantne presude Europskog suda.

prve djelove pitanja znam, al neznam ovaj dio di se treba uputiti na relevantne presude Europskog suda, pa ako netko zna bila bi mu zahvalna :)

monii

Idem na ispit 17.4. Prvi dio gradiva sam rijesila preko kolokvija, znaci sad me pita samo drugi dio? Samo da mi netko potvrdi, da ne bi bilo... :)
Hvala

Afrodita

Idem na ispit 17.4. Prvi dio gradiva sam rijesila preko kolokvija, znaci sad me pita samo drugi dio? Samo da mi netko potvrdi, da ne bi bilo... :)
Hvala
Tako je, oni koji su pozitivno ocijenjeni na prvom dijelu kolokvija oslobađaju se tog dijela gradiva na usmenom.

Andreja

evo ja sam položila danas, pitanja su mi bila nadležnosti suda EU i objasnite na koja se područja europskog prava protežu, objasnite usporednu odgovornost Unije i država članica i pretpostavke za tužbu države članice protiv druge države članice. profesorica je super, stvarno joj je stalo da prođete,pomaže dok se ne sjetite, doslovno sam kaj ti ne kaže odgovor, tako da ako izlazite na ovaj ispit samo bez straha. sretno svima na budućim rokovima :)

kristinap

Može li mi netko reći dojmove od današnjeg roka...što je najviše pitala, koliko vas je prošlo... Hvala.

5ra

molim nekoga da mi kaze, dali su danas i sutra prijave za ovaj ispit za rok 25.9. il su vec bile, pitam jer ja imam dva razlicita datuma i sad nezz koji je tocan hvalaaa

martina_sk

Administrator
molim nekoga da mi kaze, dali su danas i sutra prijave za ovaj ispit za rok 25.9. il su vec bile, pitam jer ja imam dva razlicita datuma i sad nezz koji je tocan hvalaaa
ne znam kad je ali trebalo bi biti točno ono što piše na stranici našeg faksa. zapravo mislim da je svejedno hoćeš li malo uraniti ili zakasniti s prijavom jer sad ima jedna kutija u referadi u koju se ubaciju sve prijavnice i piše na njoj prijave za 9 mj.

zoks3

Bok, može mi netko reči tko je bio na ispitu al ne preko kolokvija, dal je dosta učiti po skripti ili treba i prezentacije naučit.hvala :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks