moze mi netko dati link za prezentacije ? trazila sam po stranici od prava al nemogu naci...:sad:Sve su prezentacije na katedri.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
moze mi netko dati link za prezentacije ? trazila sam po stranici od prava al nemogu naci...:sad:Sve su prezentacije na katedri.
http://www.pravo.unizg.hr/UPRP/drus...bu/strucni_studij_javne_uprave/predmet_smjera :wink5:moze mi netko dati link za prezentacije ? trazila sam po stranici od prava al nemogu naci...:sad:
Prijavis ispit i dodes na ispit kad pise da je,dobijes ocjenu i to je to..samo prijave su ti bile 19-20.1. za ovaj rokljudi kaj sad mi koji smo prošli oba kolokvija koja je procedura dalje jer se prijavljuje ispit ili kaj
imam dvije različite ocjene s kolokvija,koja se upisuje ona manja, pretpostavljam ili?? morm još odgovarati:confused2:Prijavis ispit i dodes na ispit kad pise da je,dobijes ocjenu i to je to..samo prijave su ti bile 19-20.1. za ovaj rok
Ocjene ti se zbrajaju pa dijele na 2..ali ako imas iz prvog npr 5 a iz drugog 4 onda ce ti dat 4 jer je rekla da je drugi vazniji..netrebas odgovarat,ako su ti oba pozitivna :happy:imam dvije različite ocjene s kolokvija,koja se upisuje ona manja, pretpostavljam ili?? morm još odgovarati:confused2:
idem ja, i mislim da dada li netko ide na ispit od 16.04.2012., i zna li netko da li se još izvlači papirić s pitanjima
Tako je, oni koji su pozitivno ocijenjeni na prvom dijelu kolokvija oslobađaju se tog dijela gradiva na usmenom.Idem na ispit 17.4. Prvi dio gradiva sam rijesila preko kolokvija, znaci sad me pita samo drugi dio? Samo da mi netko potvrdi, da ne bi bilo...![]()
Hvala
ne znam kad je ali trebalo bi biti točno ono što piše na stranici našeg faksa. zapravo mislim da je svejedno hoćeš li malo uraniti ili zakasniti s prijavom jer sad ima jedna kutija u referadi u koju se ubaciju sve prijavnice i piše na njoj prijave za 9 mj.molim nekoga da mi kaze, dali su danas i sutra prijave za ovaj ispit za rok 25.9. il su vec bile, pitam jer ja imam dva razlicita datuma i sad nezz koji je tocan hvalaaa
treba prezentacije naučit :wink5:Bok, može mi netko reči tko je bio na ispitu al ne preko kolokvija, dal je dosta učiti po skripti ili treba i prezentacije naučit.hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.