AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Gubitak statusa studenta - Novi zakon

ILM

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mislim da dekanu nije mozda jos nitko, mozemo mozda opet i pravobranitelju...ja koliko sam shvatila prodekanica nije za to da nam se produze individulani rokovi...

Macak2806

Jučer sam pisala Rektoru, još nema nikakvog odgovora. Opisala sam cijelu situaciju u kojoj se nalazimo i kako je to bilo izvedivo na drugim fakultetima...
Bravo! Nadamo se pozitivnom rješenju i da nas o tom produžetku fax što prije
iz rektorovog ureda su poslali dekanu
Tko je naš studentski pravobranitelj? Jer navodno on najuže surađuje s prodekanom i dekanom

ILM

Slali smo i pravobranitelju, ali ni on nije mogao nista jer prodekanica ne odustaje od toga da nam produze rokove

Paulina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ajmo, svi koji nisu pisali Rektoru evo vam prilike sad da pišete. Zasad Honey i Kissy su jedine dobile odgovor. Utješno je, ali opet smatram da to nije dovoljno da nas se shvati ozbiljno...budite spremni da će te dosta dugo čekati na povratni mail.

Paulina

Ajmo, svi koji nisu pisali Rektoru evo vam prilike sad da pišete. Zasad Honey i Kissy su jedine dobile odgovor. Utješno je, ali opet smatram da to nije dovoljno da nas se shvati ozbiljno...budite spremni da će te dosta dugo čekati na povratni mail.
I ja sam dobila preporuku od rektora, a mail je s preporukom poslan Dekanu...šaljite tko nije slao...

kristinac

Što ste okvirno pisale i na koji e-mail ste slale

honey1706

Što ste okvirno pisale i na koji e-mail ste slale
Kao što je Paulina napisala da nam se ne ukidaju prava, da podržavamo Odluke sveučilišta o rokovima ali ne u sredini akademske godine jer nikada nisam mogla upisati samo ljetni semestar a zimski ne ili obrnutu, vec smo upisivali citavu akademsku godinu ... Da studenti koji su zadnja godina, ne apsolventi, imaju Rok do 30.09, a mi s dva ispita do 28.02.

honey1706

Drage kolege moja preporuka od Rektora je odbijena, dobila sam povratni mail od Procelnice. Tako da evo, zao mi je, ovim putem se pozdravljam sa svima .

ILM

Ja sam opet pisala pravobranitelju...ne znam vise kome i sto, ali zaista ne mogu vjerovati da ce nas 2 ispita pred kraj (ili manje) ostaviti bez svih prava...

Macak2806

Ja sam opet pisala pravobranitelju...ne znam vise kome i sto, ali zaista ne mogu vjerovati da ce nas 2 ispita pred kraj (ili manje) ostaviti bez svih prava...
Ja ću dobiti srčani, majke mi! Što im taj jedan semestar znači - njih ništa, a nama sve!
I ja ću opet pisatli....ili moliti progesore prolaz na ovim rokovima koji su ostali

honey1706

Ja ću dobiti srčani, majke mi! Što im taj jedan semestar znači - njih ništa, a nama sve!
I ja ću opet pisatli....ili moliti progesore prolaz na ovim rokovima koji su ostali
Bilo bi lako prof objasniti da imas samo usmeni pa jbm za 2 svatko nauči, ali ja imam oba pismeni... I tek usmeni..Ali slazem se... nama sve njima nista ...

ILM

Slazem se, toliko truda, vremena i novaca ce otici u vjetar, njima zaista ne znaci nista taj 1 semestar, a nama znaci sve. Ostali fakulteti su usvojili preporuku jedino je kod nas problem...probajte opet svi pisati

honey1706

Slazem se, toliko truda, vremena i novaca ce otici u vjetar, njima zaista ne znaci nista taj 1 semestar, a nama znaci sve. Ostali fakulteti su usvojili preporuku jedino je kod nas problem...probajte opet svi pisati
Mi smo uvijek bili specifični ali po svemu... sto je neko sveučilište usvojilo naše nije i obrnuto

Paulina

Ja sam isto dobila odbijenicu od dekanata...tko je za to i šta mislite da kao zadnju šansu iskoristimo pa pišemo ministru Radovanu Fuchsu? Jer sam ja više bez ideja, šta i kako...samo da navedemo da imamo jednaka prava kao kolege sa ekonomskog i filozofskog fakulteta tj do kraja akademske godine pravo izlazaka na ispite i sceanshot nas kojima je rok do kraja 2 mjeseca? Šta kažete?

Paulina

Žalosno je to što je nas par tu na ovoj temi stalno jedni te isti, a ostali kojim je isto rok kraj drugog mjeseca čekaju ishod!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks