AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Gubitak statusa studenta - Novi zakon

leox

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozdrav svima
Naš fakultet je stvarno fenomen u donošenju odluka koje nemaju logike. Čitam veše objave. Ja trenutno pišem diplomski na specijalističkom diplomskom studiju javne uprave. Rok mi je 28.02.25. Sve sam ispite položila. Pisala sam molbu na e-podršku i dobila pozitivan odgovor da diplomski mogu braniti i nakon datuma određenog odlukom. Brz obzira što sam u malom boljoj poziciji od vas smatram da odluka u kojoj nije jasno definirano da li se rok odnosi na polaganje ispita ili obranu rada ne drži vodu. U tablici koja je bila priložena uz odluku konkretno za mene je pisalo akademska godina 2024/2025 ali nije bio naveden datum. Stručni studij sam završila davne 2005.godine. Znam kako vam je teško. Javna uprava je teška. Specijalistički je nešto lakši ali ima posla. Mora se učiti. Ovo je slučaj za provjereno. Nitko nije protiv roka ali logično je da nam prava traju do 30.09.25. tako piše u studomatu. Studenata se nitko ne boji, ali medija se boje.
u istoj sam situaciji, ali meni su napisali da mi je rok 28.02. Kome ste vi kolegice slali molbu?

barbaraw

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
u istoj sam situaciji, ali meni su napisali da mi je rok 28.02. Kome ste vi kolegice slali molbu?
Preko Sustava e-podrška fakulteta. Otvori se obrazac i upišu podatci koje traže. Kada se pošalje referada pošalje obavijest da je zahtjev zaprimljen. U roku dva dana na mailu je poruka od sustava. Sretno

leox

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Preko Sustava e-podrška fakulteta. Otvori se obrazac i upišu podatci koje traže. Kada se pošalje referada pošalje obavijest da je zahtjev zaprimljen. U roku dva dana na mailu je poruka od sustava. Sretno
Hvala puno, jesam

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks