ta odluka se odnosi na toupisala sam 2017
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ta odluka se odnosi na toupisala sam 2017
Članak 1. točka 1 odluke kaže da se odluka primjenjuje na sve studente koji su studijske programe Pravnog fakultetau Zagrebu prvi put upisali prije akademske godine 2022/2023.Postoji šansa hitro sam poslala profesorici Kanceljak koja je bila na tom sastanku i informacija je vjerodostojna: citiram "
Poštovana,
članak 1., točka 1. odluke kaže da se odluka primjenjuje na studente koji su prvi puta upisali studij u ak. godini 2022./2023. To znači da se ta odluka ne primjenjuje na Vas.
Srdačno,
Ivana Kanceljak
Tako je, piše --- ...prvi puta upisali PRIJE akademske god 22/23Članak 1. točka 1 odluke kaže da se odluka primjenjuje na sve studente koji su studijske programe Pravnog fakultetau Zagrebu prvi put upisali prije akademske godine 2022/2023.
da, prema tome nema šanse da to završim do tog njihovog roka 24/2025Tako je, piše --- ...prvi puta upisali PRIJE akademske god 22/23
da, oni računaju prema tablici ako smo u ak. god. 22/23. upisali drugu, ostaje nam 3. i to je kao jedna godina x 2 izađe 2 godine za završit, do ljet sem 24/25, neovisno jel imamo što položeno iz druge ili npr ostala samo 2, 3 ispita.. što nikako nije ista situacija.. prema tome za 2 godine moramo završit, što nema šanse..Za izračun do kada se treba završiti je relevantan status koji imaš upisan u akademskoj godini 2022/2023. Bacite oko na one tablice sa primjerima koje su priložili uz odluku.
Kao što je kolegica Rochelle napisala par postova ranije- nije bitno koliko tko dugo studira vec koju godinu smo ove ak. godine upisali, neovisno koji put zaredom je upisana, to mozete provjeriti na Studomatu. I ovisno od toga, rok je dvostruk u odnosu koliko godina imamo do zavrsetka.
Ja sam to tako shvatila iz odluke.
i sad nakon toliko bačenih godina i uloženog novca, da nam ne daju da to završimo..nije svima život po špagi i većina radi plus na ispite možemo kad uspijemo dobiti GO i onda je jako loša prolaznost i na koju foru da mi to damo za 2 godine.. ovo je jako loše..da, oni računaju prema tablici ako smo u ak. god. 22/23. upisali drugu, ostaje nam 3. i to je kao jedna godina x 2 izađe 2 godine za završit, do ljet sem 24/25, neovisno jel imamo što položeno iz druge ili npr ostala samo 2, 3 ispita.. što nikako nije ista situacija.. prema tome za 2 godine moramo završit, što nema šanse..
Dobro onda bolje znate od profesorice koja je bila tamoi sad nakon toliko bačenih godina i uloženog novca, da nam ne daju da to završimo..nije svima život po špagi i većina radi plus na ispite možemo kad uspijemo dobiti GO i onda je jako loša prolaznost i na koju foru da mi to damo za 2 godine.. ovo je jako loše..
Samo smo pročitali Odluku koju su stavili na službene stranice fakulteta.Dobro onda bolje znate od profesorice koja je bila tamo
poslala referadi, nema odgovoraPošaljite mail profesorici Kanceljak ili referadi pravnog fakulteta
Ne treba ništa slati jer sve piše u Odluci. Valjda su je zato i objavili.Pošaljite mail profesorici Kanceljak ili referadi pravnog fakulteta
Nekak mi se čini da su zatrpani upitima o ovomeposlala referadi, nema odgovora
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.