Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
đe mogu nabaviti taj flaster....dobijo sam herpes..baš sad kad sljedećih dana moram ljubiti guzonje u njihove guze kako bi dobio posa´, a kako ću s ovakvim čvaljama, po tako osjetljivim mjestima,ipak moram biti obazriv i nježan....moram imati savršene ćube, kako bi me primili...... upravo bilo na telzi... COPMEED flaster za herpes... sve sam više uvjeren da je ovo jedna OD NAJVAŽNIJIH tema na forumu...
Možda da promijeniš način otvaranja foruma? :misli: Ne sliniti po tastaturia kako cesto otvaram forum mislim da cu uspjet dobit herpes![]()
Možda da se jednostavno pritajiš i čekaš da se čudovište osuši i otpadne on it s own? Jer s tim flasterima..uvijek postoji mogućnost " zu risiken und nebenwirkungen", pa ćeš morat Artz-u ili Apothekaru koji će možda opet trebat arsekissing...argh, complicated!!đe mogu nabaviti taj flaster....dobijo sam herpes..baš sad kad sljedećih dana moram ljubiti guzonje u njihove guze kako bi dobio posa´, a kako ću s ovakvim čvaljama, po tako osjetljivim mjestima,ipak moram biti obazriv i nježan....moram imati savršene ćube, kako bi me primili...
moram savršeno ljubiti guze,da bi me neki uze...
pomagajte molim vas.....proba sam obični flaster ali sam ga slučajno zalijepio preko nosa i ljevog oka...pa sam počupao i dio obrve i sve trepavice (za dlakama iz nosa ne zalim, samo je problem sto je samo jedna nosnica izdepelirana)...
znaci moram nabaviti taj COPMEED flaster za herpes...u DM me više ne puštaju otkako sam pokusao pronijeti kremu sa tamljenje, a da ne platim...kad me je bilo sramota...
evo herpes mi se polako širi..tako ako neko može pomoći ...dok se nije proširio na pola lica...a time mi je budućnost dovedena u pitanja...
kiss svima i sa ovakvim ćubama....(daj ne okrećite glavu)
... NEMAM RIJEČI. ostal sam ohne worte!!! već dugo nisam čuo nešto ovako inteligentno, britko i intelektualno superiorno... bravo Mimi!!! znao sam da će se na forumu nać ljudi koji su sposobni ovako duboko, svjesno i odgovorno razmišljat... reci Mimi, radiš li gdje? naime, mislim da si najpogodnija osoba za glasnogovornicu (možeš li govorit veoma glasno?) naše novostvorene Udruge za edukaciju i promicanje stvarne istine o fenomenu herpesa (UZEPSIFH - što je stari kaldejski naziv za herpes). Plaća - po dogovoru.ne razumijem zbog čega tako negativan stav prema jednoj tako važnoj stvari kao što je herpes,ma gdje se god on nalazio.ako ne znate,čak su i modni mačak i neven ciganović i ini stilisti,naglasili da je herpes hit sezone i neizostavni dio asesoara (il kak se to već piše),i da ga se mora imat ko i torbicu il cipele iz najnovije kolekcije.bilo je to čak i u dnevniku.
ja imam čak dva komada na usnici,i ispod tog broja nikad nejdem,jer jednostavno ko nema herpes il ima samo jedan nije in.a ja neznam kak bi izašla na cestu bez herpesa,jer on je dio mene,i već ima i ime i prijavljen stalni boravak.a i izgledam ljepše jer su mi čube ko severini,a još nisam ni morala platit glumičića da mi napravi umjetne usnice.tak da sam jednim udarcem ubila dvije muhe.
dakle,o herpesu sve najbolje...
p.s.i svima koji pokušavaju spriječiti ekspanziju herpesa poručujem da su zli,jer tako pokušavaju samo spriječiti da se ispolji njihovo drugo ja.jer svi smo mi jedan mali herpes u okrutnom svijetu.eto toliko od mene.
... iz problematike koju je Bob Rock ovdje spomenuo razvidno je da je fenomen herpesa jedan od glavnih uzroka NEZAPOSLENOSTI danas u svijetu...moram savršeno ljubiti guze,da bi me neki uze...đe mogu nabaviti taj flaster....dobijo sam herpes..baš sad kad sljedećih dana moram ljubiti guzonje u njihove guze kako bi dobio posa´, a kako ću s ovakvim čvaljama, po tako osjetljivim mjestima,ipak moram biti obazriv i nježan....moram imati savršene ćube, kako bi me primili...
pomagajte molim vas.....proba sam obični flaster ali sam ga slučajno zalijepio preko nosa i ljevog oka...pa sam počupao i dio obrve i sve trepavice (za dlakama iz nosa ne zalim, samo je problem sto je samo jedna nosnica izdepelirana)...
znaci moram nabaviti taj COPMEED flaster za herpes...u DM me više ne puštaju otkako sam pokusao pronijeti kremu sa tamljenje, a da ne platim...kad me je bilo sramota...
evo herpes mi se polako širi..tako ako neko može pomoći ...dok se nije proširio na pola lica...a time mi je budućnost dovedena u pitanja...
kiss svima i sa ovakvim ćubama....(daj ne okrećite glavu)
Sam ti izazivaj Herpija, zna on i iz zloće izbitOvaj post sam samo napisala, da ova tema bude prva!!! hahaha, što sam zlaaaaaaaaaa
Nemoj reć da sad moram skidat svoje fav-tapete s GP-uzorkom..već sam ih mislila patentirat. Damn..BTW čuo sam da su protiv Herpija najbolji oblozi od GP-a...
.... čisti GP, miss H.... Straight!!! No rocks, no olives... možda malo citrone i to je to...Čisti GP ili?
Kaj se desilo s dobrim starim trpucem?:tuzni:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.