AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Imam herpes. Kako dalje?

Tompa

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
... upravo bilo na telzi... COPMEED flaster za herpes... sve sam više uvjeren da je ovo jedna OD NAJVAŽNIJIH tema na forumu...

bob rock

... upravo bilo na telzi... COPMEED flaster za herpes... sve sam više uvjeren da je ovo jedna OD NAJVAŽNIJIH tema na forumu...
đe mogu nabaviti taj flaster....dobijo sam herpes..baš sad kad sljedećih dana moram ljubiti guzonje u njihove guze kako bi dobio posa´, a kako ću s ovakvim čvaljama, po tako osjetljivim mjestima,ipak moram biti obazriv i nježan....moram imati savršene ćube, kako bi me primili...
moram savršeno ljubiti guze,da bi me neki uze...
pomagajte molim vas.....proba sam obični flaster ali sam ga slučajno zalijepio preko nosa i ljevog oka...pa sam počupao i dio obrve i sve trepavice (za dlakama iz nosa ne zalim, samo je problem sto je samo jedna nosnica izdepelirana)...
znaci moram nabaviti taj COPMEED flaster za herpes...u DM me više ne puštaju otkako sam pokusao pronijeti kremu sa tamljenje, a da ne platim...kad me je bilo sramota...
evo herpes mi se polako širi..tako ako neko može pomoći ...dok se nije proširio na pola lica...a time mi je budućnost dovedena u pitanja...

kiss svima i sa ovakvim ćubama....(daj ne okrećite glavu)

hedviga

a kako cesto otvaram forum mislim da cu uspjet dobit herpes :D
Možda da promijeniš način otvaranja foruma? :misli: Ne sliniti po tastaturi:popc1::crazy::crazy:

đe mogu nabaviti taj flaster....dobijo sam herpes..baš sad kad sljedećih dana moram ljubiti guzonje u njihove guze kako bi dobio posa´, a kako ću s ovakvim čvaljama, po tako osjetljivim mjestima,ipak moram biti obazriv i nježan....moram imati savršene ćube, kako bi me primili...
pomagajte molim vas.....proba sam obični flaster ali sam ga slučajno zalijepio preko nosa i ljevog oka...pa sam počupao i dio obrve i sve trepavice (za dlakama iz nosa ne zalim, samo je problem sto je samo jedna nosnica izdepelirana)...
znaci moram nabaviti taj COPMEED flaster za herpes...u DM me više ne puštaju otkako sam pokusao pronijeti kremu sa tamljenje, a da ne platim...kad me je bilo sramota...
evo herpes mi se polako širi..tako ako neko može pomoći ...dok se nije proširio na pola lica...a time mi je budućnost dovedena u pitanja...

Možda da se jednostavno pritajiš i čekaš da se čudovište osuši i otpadne on it s own? Jer s tim flasterima..uvijek postoji mogućnost " zu risiken und nebenwirkungen", pa ćeš morat Artz-u ili Apothekaru koji će možda opet trebat arsekissing...argh, complicated!!

Ukrasi ga nekim body-paintom i ukamufliraj u anatomiju lica, kao, to tu baš treba bit (znam da znaš crtati). Nisam helpfull:confused2:

Pitanje: Kolki ti je to flaster da si ga slucajno zalijepio preko nosa i lijevog oka? A ciljao si na čubu.. Ili su..oči u ravnini nosa? :shocked::wink5:

Mimi

ne razumijem zbog čega tako negativan stav prema jednoj tako važnoj stvari kao što je herpes,ma gdje se god on nalazio.ako ne znate,čak su i modni mačak i neven ciganović i ini stilisti,naglasili da je herpes hit sezone i neizostavni dio asesoara (il kak se to već piše),i da ga se mora imat ko i torbicu il cipele iz najnovije kolekcije.bilo je to čak i u dnevniku.
ja imam čak dva komada na usnici,i ispod tog broja nikad nejdem,jer jednostavno ko nema herpes il ima samo jedan nije in.a ja neznam kak bi izašla na cestu bez herpesa,jer on je dio mene,i već ima i ime i prijavljen stalni boravak.a i izgledam ljepše jer su mi čube ko severini,a još nisam ni morala platit glumičića da mi napravi umjetne usnice.tak da sam jednim udarcem ubila dvije muhe.
dakle,o herpesu sve najbolje...
p.s.i svima koji pokušavaju spriječiti ekspanziju herpesa poručujem da su zli,jer tako pokušavaju samo spriječiti da se ispolji njihovo drugo ja.jer svi smo mi jedan mali herpes u okrutnom svijetu.eto toliko od mene.

Tompa

E moj Bobe Roče (jel to ispravno napisato?)

Još bi mi te možda bilo i žao da ne postoji ova tema otvorena UPRAVO ZBOG takvih poput tebe... takvih koji bazaju gradom ko muhe bez glave, bauljaju ne razlikujući desno od lijevog, prolaze pokraj BEZBROJNIH ljekarni, apoteka, zdravstvenih ustanova u kojima simpatične i samoprijegorne žene u bijelom, magistrice farmacije, znanstveno-intelektualni cvijet naše društvene zajednice, sa svim svojim znanjem i marljivošću stoje na raspolaganju svima u zdravstvenoj nevolji... prolaze oni ko da apoteke ne postoje, ko pokraj turskog groblja... umjesto da, puni nade i želje za ozdravljenjem, uđu u spomenute ustanove nepokolebivo se mašući za lisnice bremenite kreditnim karticama... i njihov bi problem nestao, ko rukom odnesen...
Umjesto da se obrate STRUČNIM osobama, oni idu tako daleko da u svojoj neukosti i neznanju SAMI SEBI propisuju terapiju, čineći bolest tako još gorom... recimo, Bobe Roče, s kakvim si ti to flasterom probao? Flasterom za krpanje parnih turbina visokih peći? Flasterom za plinovode kroz Ukrajinu? Za krpanje «rupica» na Boeingu 747? Mogu samo reći da to nisam očekivao od intelektualca tvoje težine...

Tompa

ne razumijem zbog čega tako negativan stav prema jednoj tako važnoj stvari kao što je herpes,ma gdje se god on nalazio.ako ne znate,čak su i modni mačak i neven ciganović i ini stilisti,naglasili da je herpes hit sezone i neizostavni dio asesoara (il kak se to već piše),i da ga se mora imat ko i torbicu il cipele iz najnovije kolekcije.bilo je to čak i u dnevniku.
ja imam čak dva komada na usnici,i ispod tog broja nikad nejdem,jer jednostavno ko nema herpes il ima samo jedan nije in.a ja neznam kak bi izašla na cestu bez herpesa,jer on je dio mene,i već ima i ime i prijavljen stalni boravak.a i izgledam ljepše jer su mi čube ko severini,a još nisam ni morala platit glumičića da mi napravi umjetne usnice.tak da sam jednim udarcem ubila dvije muhe.
dakle,o herpesu sve najbolje...
p.s.i svima koji pokušavaju spriječiti ekspanziju herpesa poručujem da su zli,jer tako pokušavaju samo spriječiti da se ispolji njihovo drugo ja.jer svi smo mi jedan mali herpes u okrutnom svijetu.eto toliko od mene.
... NEMAM RIJEČI. ostal sam ohne worte!!! već dugo nisam čuo nešto ovako inteligentno, britko i intelektualno superiorno... bravo Mimi!!! znao sam da će se na forumu nać ljudi koji su sposobni ovako duboko, svjesno i odgovorno razmišljat... reci Mimi, radiš li gdje? naime, mislim da si najpogodnija osoba za glasnogovornicu (možeš li govorit veoma glasno?) naše novostvorene Udruge za edukaciju i promicanje stvarne istine o fenomenu herpesa (UZEPSIFH - što je stari kaldejski naziv za herpes). Plaća - po dogovoru.

P.S. Kod glasnog govorenja, deranje ne dolazi u obzir!

Tompa

... iz problematike koju je Bob Rock ovdje spomenuo razvidno je da je fenomen herpesa jedan od glavnih uzroka NEZAPOSLENOSTI danas u svijetu...

Tompa

... no, no, ne se zekat s Herpijem da ti ne bi osvanuo kad se najmanje nadaš; recimo kad ideš na rendes s najkomadom u cijelom kvartu... BTW čuo sam da su protiv Herpija najbolji oblozi od GP-a...

hedviga

BTW čuo sam da su protiv Herpija najbolji oblozi od GP-a...
Nemoj reć da sad moram skidat svoje fav-tapete s GP-uzorkom..već sam ih mislila patentirat. Damn..

Sad se ne splati žulit ovih dvajst kvadrata..Mislim, kak učinkovito je to, za jednog prosječnog Herpyja, 3mm:2mm, kolki omjer čega? Čisti GP ili?

Kaj se desilo s dobrim starim trpucem?:tuzni:

Tompa

Čisti GP ili?

Kaj se desilo s dobrim starim trpucem?:tuzni:
.... čisti GP, miss H.... Straight!!! No rocks, no olives... možda malo citrone i to je to...
Kaj se trpuca tiče... vidiš, vidiš, to moram pitat svoju zakonitu, ona je magistra u ljekarni (često mi priča kako ljudi traže "dajte mi onaj čaj od TRUPCA...")... uglavnom, uz pomoć GP-a Herpi nestaje (privremeno) ko rukom odnesen...

hedviga

Herpy, himself, zlato malo..

GP alias Gospon Plantago (Trputac), na to ste zapravo mislili kolega Tee?

Tompa

... GP (đi pi) = gorki pelinkovac = vatrena voda kojom su generacije šljakera započinjale dan oko 5 ujutro... njime su ubijali bakterije, tugu, depresiju i virus herpesa desetljećima; dignutih čela hitali su prema tvorničkim dimnjacima i pogonima gdje su osiguravali budućnost nama, generacijama koje su tek dolazile; njime su grijali promrznuta tijela u ledenim zimskim jutrima čekajući tramvaj s remize, s njim su se družili u tvorničkome krugu sve do vremena gableca kad bi se prelazilo na gembače... on je bio njihov drug, kamarad, on je davao utjehu i nadu u svjetliju budućnost... doduše ostavljao je nešto posljedica na jetrici i neznatno na sivoj tvari... ali herpes, to ne.... to je bila nepoznata bolest kod svih konzumenata GP-ja, bez obzira na činjenicu pijenja iz iste boce...

hedviga

Ma seveda, kolega Tee, znala sam ja to za đipija. To ja samo provociram vaše literarne akrobacije;)

Sviđa mi se ovo s davanjem nade u svjetliju budućnost. Uputite prijedlog upravi fakulteta da uz knjigu istoimenog kolegija (ĐIPI), počnu pakirati tu čarobnu tekućinu. Čist nade radi. Mijenjam spaljenu jetricu za žig..

Inače, ljuti me kaj se ova tema tako olako shvaća, a situacija je upravo zabrinjavajuća..Kaj je sa USEPSIFH-om i kuda nestaše kolege? Mimi (radiš li na asesoaru, svojem "drugom ja", sjetiš li se ikad-"svi smo mi jedan mali herpes", ha Mimi??) i Bob Rock (jesi li uspješno izbjegao arsekissing i poštedio guzonje nezgodice na još nezgodnijem mjestu?). Dajte, up-date, sad sam već lagano freaked out, da se nije mali H. razgoropadio i pokosio vas..

Btw, kolega Tee, sretan vam!
Ovaj 200ti postek kaj bute razbili jednom literarnom. Bombicom. Jupi-jej. Resistance is futile;)

Posrnuli

obavjest svima koji imaju herpes,ili slične boleštine...
STAY AWAY 100 METERES,OR YOU WILL BE SHOT!!!

Tompa

... Hhmmmm, da. Rezignirano izjavljujem da se u potpunosti slažem s kolegicom h. (poruka za miss h.: we wanna back the ultimate white owl). Mome umijeću logičkih opservacija ostaje nepoznanica činjenica da tema o herpiju nije dostigla razmjere sveopće javne onlajnerske raspre. Kad se samo sjetim da sam tako nedavno htio predložiti mimi za glasnogovornicu naše udruge za promicanje stvarne istine o fenomenu herpesa... Htio joj ponuditi posao, kruh u ruke, stalnu plaću, osiguranu egzistenciju... Kako mi je ona odgovorila? ignoriranjem, nezahvalnošću... Bob rock je sličan egzemplar... A već sam radio blueprint za doktorijansku dezertaciju na temu: fenomen herpesa i nezaposlenost - uzroci i posljedice. Knjiga je bila u pripremi, ponude su neke stizale iz hollywooda (zamisli jumbo plakat: blockbuster koji ste čekali godinama: herpy strikes again; imao sam na umu i kompjutorsku igricu: herpy's bark from the dark.) nažalost, rijetki su pojedinci koji shvaćaju ozbiljnost i tragičnost recentne situacije u svijetu... Poruka za posrnulog: naljutio si herpija. U dve riječi: nadrapao si. Uzalud ti je prelazit na drugu stranu ceste kad spaziš nevena ciganovića u teslinoj. Ne pomažu ti kratke ili duge cijevi. Herpi nije ograničen 100-metarskom razdaljinom. Ljut je što si ga tako podcijenio. Očekuj ga bilo kad; nigdje nisi siguran... Rezistons iz fjutajl - kaj bi rekla kolegica H. citirajući frančeze...

hedviga

Ono što mi nije uspjelo danima, ni čokoladom, ni kavom, uspjelo je s ovih 13 redaka intelektualno-literarne poslastice: natjeralo je ovaj moj skoro zaboravljeni endorfin iz dobro čuvanog spremnika mr.Hipotalamusa. Do 9.retka je sve bilo očekivano: hopeful eyes, usual grin on my face, chubby cheeks..A onda me pokosilo na didaskaličnoj opasci upravo spomenutog retka. Ni kontejner botoxa nebi uspel speglat ovu boru koja se eleganto (ali nepovratno) usjekla u nešto, za što sam još na prethodnom postu mislila da je mladoliko lišce. Upravo ste mi dokazali kako je ljepota kratka vijeka. E, pa tnx 4 nothing!! ;)

Posrnuli, tako nepromišljena izjava, javi se u UZEPSIFH, kolega Tee je dežuran danas.

Ultimate Whitey je na kemijskom. Upala u ajvar. Don*t ask..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks