:crazy:Bobzi, pa ovo je febjulz!!!
za krepat, dear Lord...sad smo "out on the open"
bilo bu opasno prošetat Gundulićevom, svi živi buju nas haltali
ma joj, ja ti krepavam sad:laughing::crazy:
ne sećam se di smo bili točno jer se nismo skidali s Gpja
(da, čak i ja sam podlegla tom otrovu:blushed

al sjećam se situacije s ove fotke
Orbs je ovdi bila baš hepi jer smo trenutak prije odali počast i pogladili palac njenog fav pjesnika koji joj je uzor u njenoj poetri (Tompa se neš glupario i iz principa nije htio podragat taj palac, kao da Gobac piše bolje pjesme od tog tipa..neki Šeli, Šteli, tak nekak se zove):wink5::happy:
Mimi je bila neš kisela jer joj je falil njen mačak, a nije se stigla našminkat nit ponjet ratnu opremu svih tih silnih bojica i tempera za lice, jer nas je Tompa tjero da neće stić na taj neki sajam rabljenih tamburica (čujem da je Deprac zaglavil u nekoj folklornoj skupini). Iako, Mimi, izgledaš friško i prirodno! Uistinu draga!:mellow::laughing:
Bobzi, eeeee...ti si dan prije posijal leće, pa si nam priuštil ovaj geek-look (look za po doma) tak da sad tu ne dolalaze do izražaja te tvoje smaragdne oke:wink5:
Ninek je fotkala, rekla je da nikad ne znaš di će ti fotka osvanuti i ko je može zloupotrijebiti, montirati, i da se ona fotka sam ak zna da će izać na nalovnici kulinarskog tjednika "Moj ćevap i ja"...(ona je novi Karapanđa UZEPSIFH-a)

Ako se pitate di je Marbs, di je Pozoj...
Pozoj, ona je na svom rozom oblaku klafrala s Depraćem na mob, kao ko kome više fali, ljig! :tongue2:
Marbs, ostala doma, slinit nad Darcyćem, trže očice nad nekim Pride&Prejudice maratonom :confused2:
E, da, i ja..
Ma Bobe, kisam te za ovu sjajnu tetovažu, it brings out my personality i super mi je kaj si uhvatil svaku moju masnu stanicu (i fotoshopom izbijelil onaj moj 3mjesečni krastavi herpes, psssssssst!, a ostavio ovaj mali baršunasti u začetku, te-enks)
Anyway, bila sam hepi ko little Jew on Xmas:crazy: ma ne, zbilja sve mi je šmekalo u tom danu, čak sam i s Orbs u duetu recitirala "Malu voćku poslije kiše"
p.s. možda mi je sam
Tompa malo rašpal žifčeke s "Daj Hedy, reci, jesu mi brkovi simetrični?" svako malo . Već mi se smučilo od zvuka onih njegovih cviljavih škarica kaj i konac sažvaču :frustrating:
Pusa Bobo, you made my day!!:laughing: