hedviga
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
sasvim je realna mogućnost da je z Leicom odjezdil za Spa-golf-resort Sv. MartinLjudi upoomoooć! Izgubil sam negdi Deprimira. Nema ga već danima. Zadnji put je viđen kak izlazi iz Konzuma na Črnomercu z vrećicom u kojoj je bila boca GP-ja i keksi marke Domaćica, u prošlu subotu ujutro.
Leica mi celi prošli tjedan šalje čudne mms-ove i neće reć di je:confused2:
na jednom je nečija noga koja između prstiju ima posložene neke kekse i pokušava napucat malu belu lopticu:mellow:
onda na jednoj fotki je nečija mujnica umrljana varjenjem
na trećoj su 2 čepa, jen od flaše, drugi ko od kade neke:blushed:
evo ruku u varjenje da su tam! :wink5:
e daAk ga neko vidi... odaziva se na ime Deprimir, Deprać, Ćakula, Gnjidek i sl.
Leica je još u toj poruci napisala da joj je ovaj "Tulipančić" baš suupaać
a od svega kaj ima veze z hortikulturom (još od onog "dokumentarca" na koji ju je Depro pelal) dobi svrab i trzaj ličnog žifca
hmmm...
mistery girl...
oh, well, oni nisu, hihihi..Očajni smo
oo da!Nemamo s kim pi., ovaj, radit na projektu Avanture Djeda Mraza tijekom božićnog sraza.
bit će to božićni SRAZ, uh uh (Pozoj, eat yourself!!)
LOL
a-haaa:crazy:P.S. Ima na sebi tamnozelene hlače mrkva kroja, crvene tenisice koje liče na Nike al nisu, žuti pulover s ljubičastim tufnama i kariranu jaknu boje crveno-smeđeg lišća u kasnoj jeseni.
e, ste znali da su one curke iz Lollobrigide angažirale Gnjideka (btw.odričem se ovog nadimka ak se "Tulipančić" opameti ovaj vikend i zamoli Leicu da bude njegova hortenzija:happy
totalno su poludile na te njegove purple tufne na vesti! a znam i još jednu osobu, heheheh
:tongue2::tongue2::happy::happy: