AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Imam herpes. Kako dalje?

hedviga

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ljudi upoomoooć! Izgubil sam negdi Deprimira. Nema ga već danima. Zadnji put je viđen kak izlazi iz Konzuma na Črnomercu z vrećicom u kojoj je bila boca GP-ja i keksi marke Domaćica, u prošlu subotu ujutro.
sasvim je realna mogućnost da je z Leicom odjezdil za Spa-golf-resort Sv. Martin:cool:
Leica mi celi prošli tjedan šalje čudne mms-ove i neće reć di je:confused2:
na jednom je nečija noga koja između prstiju ima posložene neke kekse i pokušava napucat malu belu lopticu:mellow:
onda na jednoj fotki je nečija mujnica umrljana varjenjem:proud:
na trećoj su 2 čepa, jen od flaše, drugi ko od kade neke:blushed:

evo ruku u varjenje da su tam! :wink5:

Ak ga neko vidi... odaziva se na ime Deprimir, Deprać, Ćakula, Gnjidek i sl.
e da
Leica je još u toj poruci napisala da joj je ovaj "Tulipančić" baš suupaać
a od svega kaj ima veze z hortikulturom (još od onog "dokumentarca" na koji ju je Depro pelal) dobi svrab i trzaj ličnog žifca
hmmm...
mistery girl...:proud:

Očajni smo
oh, well, oni nisu, hihihi..:proud:

Nemamo s kim pi., ovaj, radit na projektu Avanture Djeda Mraza tijekom božićnog sraza.
oo da!
bit će to božićni SRAZ, uh uh (Pozoj, eat yourself!!)
LOL

P.S. Ima na sebi tamnozelene hlače mrkva kroja, crvene tenisice koje liče na Nike al nisu, žuti pulover s ljubičastim tufnama i kariranu jaknu boje crveno-smeđeg lišća u kasnoj jeseni.
a-haaa:crazy:

e, ste znali da su one curke iz Lollobrigide angažirale Gnjideka (btw.odričem se ovog nadimka ak se "Tulipančić" opameti ovaj vikend i zamoli Leicu da bude njegova hortenzija:happy:) da bude njihov Modni Sraćak?
totalno su poludile na te njegove purple tufne na vesti! a znam i još jednu osobu, heheheh
:tongue2::tongue2::happy::happy:

Tompa

Hej ljudstvo, udrugari i ostala populacijo!

Dopala me nelagodna dužnost da vas obavijestim da ćemo, ako se ne trgnemo i ne poduzmemo nešto, uskoro u stečaj. Recesija je i nas opandrčila i uzela svoj danak.
Uz to je bilo prehladno, nije bilo prave sezone (mislim, za herpes), ovi moderni virusi su niškoristi, već rikavaju na -1, preosjetljivi su.
Stigli su i neki stari dugovi na naplatu (došo je neki račun za wellnes vikend u hotelu Ambasador u Opatiji, počinitelj nek sam prizna, bolje mu je, nemoj da ja istražujem ko je...), nemamo više ni za tekuće poslovanje (GP nismo kupili ima šest mjeseci) a kamoli za investicije...
Budući da s ničije strane nema kreativnih ideja kak da se izvučemo iz ove fekalne situacije predlažem da možda uvezemo parsto tisuća ovih malih Herpija kaj mi je neki dan predložila naša simpatizerka Laura iz SAD. Otvori si pivu i pogledaj video...

[YT]gPnFSHYS8xU[/YT]

Kaj velite? Mislim da bi išlo ko alva, za neku popularnu cijenu.

Još sam smislio da bi ponovno tam u šupi od Ninočke kraj potoka pokrenuli proizvodnju gumenih bombona, ono, medvjedići, dinosauri, ptelidakeri i slične papazjanije.
Ja bi ih nazvo SEX4FREE - na drugoj strani vrećice bi pisalo SECRET ADVICE. Mislim da bi to moglo super ić, naziv vuče na neku ideju koja je zajednička svim homosapiensima, tak da mislim da je uspjeh zagarantiran.

Kaj mislite ljudi? Ajd izjasnite se pa da krenemo u akciju.

Pozojsky

došo je neki račun za wellnes vikend u hotelu Ambasador u Opatiji,
Pa ja sam mislila...nekak .."pa tko to zasluzuje vise od mene ?"
pa sam se počastila ...A kaj je to sad mali problemcic ili ?
Sam da vam kazem da sam za sve vas uzivala tak da se ne ljutite ! :)

hedviga

ni sve mrtvo kaj se čini da je mrtvo
tak se i vunasta naboruša dela da je mrtva kad ju je strah! :D

hedviga

ko nađe 5 poštenih ljudi da ponovo zarola ovu temu..
napišem mu test iz lokalne! :proud:
grickanje uvceta opšnl:blushed:

Tompa

ko nađe 5 poštenih ljudi da ponovo zarola ovu temu..
napišem mu test iz lokalne! :proud:
grickanje uvceta opšnl:blushed:
Nema to! To više ne postoji!!!

Jebatećuk, kaj su baš svi položili lokalnu? Nekak nemrem vjerovat da su Pozojski i Ninočka
to shendlale...

coolyou

Hoće li biti ikakvog (pivničkog) reuniona (starih) forumaša zaraženih herpesom? Za desetak dana ću biti u ZeGe... Neki lajtmotiv "8 godina kasnije"?

Ninek

Hoće li biti ikakvog (pivničkog) reuniona (starih) forumaša zaraženih herpesom? Za desetak dana ću biti u ZeGe... Neki lajtmotiv "8 godina kasnije"?
Pokušali smo nekoliko puta..međutim uglavnom dođemo Crni i ja :)

Tompa

Oš ti doć :) Vidiš da se trudim :)
Ninočka ljubavi, di su ona vremena kad si pobjeđivala na wet shirt contestu... Deprać i ja bijasmo silno ponosni na tebe i tvoje atribute koji su jedino na Črnkasu tak skladni... :cool:

Ninek

Ninočka ljubavi, di su ona vremena kad si pobjeđivala na wet shirt contestu... Deprać i ja bijasmo silno ponosni na tebe i tvoje atribute koji su jedino na Črnkasu tak skladni... :cool:
Okrenula sam se pravim moralnim vrijednostima društva, odustala od alkohola i mokrih majica, jer planiram kroz 10-15 godina počet radit na tome da osnujem obitelj, vele da psi teško podnose alkoholičare. Nekoliko puta sam posrnula i sad sam u principu u začaranom krugu di alkoholom pokušavam riješit depresiju jer pijem. Totalno sranje. Btw nedugo nakon postanja ovdje, dobila herpes. Bem ti općinu, sjebala me karma, znala sam da moram misteriozno nestat s foruma i ne vraćat se. I kaj čujem da je Deprać otišel radit u Kanadu? Ko je normalan njemu izdao vizu?!

Tompa

Ninočka zlato moje srebrno, ne preostaje mi drugo nego da izrazim duuuuboku zabrinutost glede tvog općeg psihofizičkog statusa. Jebatećuk, malo veliš da piješ, malo da ne piješ... daj se zdogovori sama sa sobom... sve mi to ne zgleda na dobro... reci mi čuješ li kakve glasove, viđaš li usput šetajući uz črnomerečki potok zamorce, mišeke, žirafe? Susedu Baricu i Reziku? Stevicu Zipcingera?
Ak je svemu tome tak, javi mi se pa da ti uglavim seansu kod dr. prof. Anksiozija - sjećaš se njega, Depraćev djedica, šrink.
Kaj se tiče mog prijatelja Deprimira Ćakule, istina je da je otišel u Kanadu, tam u neko mjesto blizu Otawe, zaboravil sam kak se zove. Tam se zaposlil u nekoj bolnici ko medicinski brat... i dost mu je dobro krenulo, dvaipol mjeseca je redovito plaća stizala, dok nije ušo u svjetlo kad je otkrio Fat Tire... (on veli najbolju pivu na svijetu). Tolko je dobra da nije mogo odoljet kresnut dve već u pol sedam ujutro... ne bi oni njega ni skužili da jedan dan nije u gipsaoni zagipso nogu vozača od 911 - to ti je kod njih nešt ko hitna pomoć, umjesto pravog pacijenta kojem je reko da makne od ulaznih vrata taj krš od kombija...
Uz to je nekoj babi zabunom dao neke psihotropne tablete koje su trebale ić nekom friku u susjednoj sobi... uglavnom, baba je poslije otplesala cijelo Labuđe jezero u parkiću ispred bolnice, požvakala većinu ukrasnog bilja u perivoju (ponos i diku ravnatelja, dr. Soundera), zagrlila drvo i cijelo popodne pjevala Let the sunshine iz onog starog mjuzikla (mislim da se zove Kosa, mislim mjuzikl, ne baba).
I tak ti je moj prijatelj Deprać ostal bez posla... uz još neke sitne prekršajiće i neš malo zabranjenih supstancija nađenih mu u džepovima jedne noći u gluho doba - šta da ti kažem - deportiralo ga... vratilo ga u Rvacku. Po ubrzanom postupku.
Tak ti je Deprać opet s nama. Neki dan smo se zap..., mislim vidli, pa mi je sve pričo.

P.S. Kaćemo na pivu?

Ninek

Ne vidim živine, al sam neki dan našla zadnji lonac od fiata 127, takve više ne proizvode, pa falimtebože, napokon riješila onaj svoj trulež..prdil je ko ferari na Flobianu.
Neki vele da je to sexy, a sused se pak bunil nekoliko puta da sam mu digla punicu iz mrtvih, pa reko za čovjekovo mentalno zdravlje moram to popravit.

Deprać se vrnul, krasnić, to moramo proslavit čevapima kod Trovača..vele, digo cijene, al nema veze, jednom Depraća deportiraju nazad, možda čak i ja počastim..sjest će lova od prijave poreza..

Pifica..može, kadgod..čujem sprema se na Jarunu neki piknik party dva tri dana oko praznika nerada..možemo to pospajat, pa ćemo zauzet kućicu, dovuć madrace iz udruge i ležat pod zvjezdanim nebom. Pivom ćemo naravno napacat meso za roštilj, jer spremam se za ljeto..pa stoga, samo nepofarbana pića visokog udjela alkohola..tipa vodka..to ne deblja.

hedviga

Jaooooooooo...:D
bljucaroši moji, blogoslovljeno bilo ovo sveto mjesto :D opet je tu!!!
let the games begin...
kruha i herpesa, Depraća i Leice...nema zime!

naći vrag je opet na Črnkasu...moram reć Leici da stavi ono žiraf-woman odijelo u pogon (ispitano najbolji način za uočavanje malih odbjeglih skrivajućih vragova!)
:p

Ninek

Upravo se pakao zamrznuo. Hedy darling si nam došo. Falijo si nam. Namjerno smo nepismeni. Kažu to je najbolji način za izrazit iskrene emocije. Srčeko mi je zatitralo. Moli Boga da mi bypass ne otkaže jer niste uvršteni u oporuku. Još.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks