Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
riješila sam ja predavanja već prošle akademske godine, imam potpis. samo mi nije bilo jasno zašto nema roka, svi stave, oni ne...mislim da je profesor rekao na predavanjima sada u 12 mjesecu da će biti rokovi kasnije.
Jelka mogla si ići na predavanja u 12 mjesecu i čuvali bi ti ocjenu dok sve ne rješiš s druge. profesor Lisičar je bio sasvim korektan.
ma kakva radionica u 10, što ti pričaš?Sutra u 10 je radionica, dolazimo na upis ocjene ili ćemo nešto raditi, već sam zaboravila od silnih informacija što nas čeka
znaci kada se rjesimo svih predmeta sa 2.god prijavimo prvi rok i dodemo na upis kako pise na studomatu i to je to?Ma znam, ovo je bila obavijest za one koji su odradili radionicu-predavanja u prosincu neka dođu na upis "ocjene", u biti samo smo dobili štambilj da je kolegij položen.
Ina, možeš prijaviti i prije nego riješiš drugu godinu. Ja sam upisala radionicu dok sam imala nepoloženo radno i socijalno, pa čim sam to riješila, prijavila sam na studomatu i došla kod profesora na upis da sam položila radionicu.znaci kada se rjesimo svih predmeta sa 2.god prijavimo prvi rok i dodemo na upis kako pise na studomatu i to je to?
hvala ti !Ina, možeš prijaviti i prije nego riješiš drugu godinu. Ja sam upisala radionicu dok sam imala nepoloženo radno i socijalno, pa čim sam to riješila, prijavila sam na studomatu i došla kod profesora na upis da sam položila radionicu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.