Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
I ja sam izvanredna i upisala sam ove godine informatičku radionicu. Također mi nije vidljivo na Merlinu. Javite ako nešto saznate.Ozbiljno?!
Ja sam upisala ove godine informatičku radionicu. I isto mi nije vidljivo na Merlinu, a pisalo je da će predavanja biti online.
Nije mi jasno kako da znamo mi izvanredni kad imamo prvo predavanje jer nigdje ništa ne piše.
Da li je možda netko pitao predavače?
Zar nije predavanje za izvanredne trebalo biti danas? Također, na Merlinu mi se tek danas pojavio taj kolegij. Kolege, možete ukratko napisati što su jučer rekli, hvala!
Zna li netko jel se moraju sve zadaće napisati, ili se dozvoljava ako se jedna ne napiše, jer evo moja se iz nekog razloga nije poslala
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.