soba 8 prvi kat svi apsolventitrebam samo produžiti apsolventsko,može pomoć,u kojoj je to sobi,nadam se ne u sobi 3,hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
soba 8 prvi kat svi apsolventitrebam samo produžiti apsolventsko,može pomoć,u kojoj je to sobi,nadam se ne u sobi 3,hvala
jel bio netko na upisima i upisao ponovno godinu bez da je prikupio tih 35 bodova u protekle dvije god... :unsure:pisalo je o tome službeno u statutu ili pravilniku na način da "studenti koji ne prikupe 35 bodova u II godine, gube pravo na studiranje" (btw članovi udruge koji se borite za nas, toga - statuta i pravilnika više nema na stranicama fakulteta, skinuli su, zašto?), ali iz prve ruke se zna da se može nebrojeno puta past.
užas,koda smo u 15.stoljeću, ja sam došla na faks u 8 i 15 s nakanom da budem 1.na redu -aham...bila sam 51.,bila sam gotova za 2 sata tek,ja sam još dobra,ali da sam došla u 9 bila bih vjerojatno još tamo...ali nije to sanja kriva,kriva je ta cijela administracija i faks (aludiram na pravni fakultet) koji su nesposobni uključiti studomat i obavljati upise preko studomata,ali glavno da se školarina povisuje. za to se svake godine uspiju dogovoriti.LOL LOL
Svake godine pokušavaju nešto drugo, svake godine upisi u drugoj sobi, miješaju ovako onako i na kraju NIKAKO... Izgleda da im nedostaje još koja tajnica :wink5: Barem honorarno da radi kad su upisi. :kava:
nedal jos uvjek za izvanredne vrijedi platis jednu godinu studiras dvije
Jedina administrativno-pravna razlika su studentka prava. Sve drugo je isto.izvanredni studenti isto prijavljuju ispite u sobi broj 10?
i mislila sam, samo sam htjela provjeriti. hvala!Jedina administrativno-pravna razlika su studentka prava. Sve drugo je isto.
ako si izvanredna možeš studirat koliko hoćeš, odnosno koliko plaćaš, al ako si redovna vjerovatno će te prebaciti na izvanredne :hm:hej,ja sam 2009.upisal 1 godinu,u roku 2 godine dala samo 1 ispitonda sam otišla lani i upisala pad...zanima me imam li opet pravo tu godinu studirat 2 godine?? pozz
![]()
ne.Da li izvanredni mogu polagati ispite iz druge godine ako nisu dali ve sa prve??
možešizvanredni sam student, da li mogu dobiti potvrdu za carnet
nema više preko zavoda za zapošljavanje zdravstveno, ona je bila redovni, pa kad se prebacivala na vanredne, onda su je počeli voditi tam u zdravstvenom kao nezaposlenu, pa sad si ja mislim, pošto nije došlo do promjene u statusu, jer je ona još uvijek nezaposlena, makar je završila faks al kao izvanredni, zakaj bi išta trebala mijenjati kad se ništa nije niti promjenilo, ak me shvaćaš:blush:treba se prijaviti na zavod za zapošljavanje pa će preko njih imati zdravstveno
po novome zdravstveno osiguranje ne ide preko zavoda za zapošljavanje.pa onda ne treba ništa mijenjati i dalje joj je zdravstveno preko zavda za zapošljavanje
Nekako, laički, se slažem s tvojim mišljenjem. Ali ne dajem ruku u vatrunema više preko zavoda za zapošljavanje zdravstveno, ona je bila redovni, pa kad se prebacivala na vanredne, onda su je počeli voditi tam u zdravstvenom kao nezaposlenu, pa sad si ja mislim, pošto nije došlo do promjene u statusu, jer je ona još uvijek nezaposlena, makar je završila faks al kao izvanredni, zakaj bi išta trebala mijenjati kad se ništa nije niti promjenilo, ak me shvaćaš:blush:
evo saznali smo, ne treba ništa prijavljivat, svejedno cure hvalapo novome zdravstveno osiguranje ne ide preko zavoda za zapošljavanje.
Nekako, laički, se slažem s tvojim mišljenjem. Ali ne dajem ruku u vatru![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.