da točnoNe gubiš, studiraš dok god plaćaš ili padneš 8. put
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da točnoNe gubiš, studiraš dok god plaćaš ili padneš 8. put
Interesira ma službeni odgovor. Podijeli kad uspiješ dobiti referadu ili mail. Hvalaposalji mail na [email protected] odgovorit ce ti
Jesi uspjela dobiti službeni odgovor?Moze li mi molim vas tko reci ako sam izvanredni student gubim li pravo studiranja ako nisam skupila 35 ects-a u zadnje dvije godine ili se gleda dok ne padnem 8.put? Netko ako je siguran da zna. Zovem referadu ali se nitko ne javlja
Dokle god plaćate i ne padnete 8 put na nekom ispitu možete studirati. Znam osobu koja je jako dugo na ovom faksu i već par godina nije položila ni jedan ispit, ali uredno plaća svaki upis i upisuje ponovno svake godine. Dakle, za izvanredne je samo bitno da platite, a hoćete li nešto položiti ili ne to je vaša stvar.Jesi uspjela dobiti službeni odgovor?
Moras ako zelis imat osnovno zdravstveno osiguranje i ne placat 585kn mjesecno ako propustis rok za prijavu.Pozdrav, da li se moramo prijaviti u hzz ako smo izvanredni nezaposleni studenti? Hvala
Hvala, na HZZO sam se prijavila, mislim na HZZ tj, burzu rada?Moras ako zelis imat osnovno zdravstveno osiguranje i ne placat 585kn mjesecno ako propustis rok za prijavu.
Imas rok za prijavu od 30 dana od dana kad si izgubila status redovnog studenta. Potrebna ti je samo potvrda o statusu redovitog studenta iz prethodne akademske godine i potvrda o statusu izvanrednog studenta u tekucoj akademskoj godini. Tako sam ja napravila i poslala sve na mail HZZO koji je nadlezan za moje mjesto prebivalista. Sljedeci dan sam dobila povratni mail s potvrdom o statusu osnovnog zdravstvenog osiguranja i ponudom za dodatno zdravstveno osiguranje (placas ga 70kn/mj, kaj je zapravo sitnica).![]()
Prijava na burzu nije obavezna, ali u ostvarivanju određenih prava služi kao dokaz nezaposlenosti, npr besplatan javni prijevoz ako si na burzi i imaš male prihode u kućanstvu, ako nisi prijavljena na burzu , nemaš to pravo i slično, ali u principu prijava je dobrovoljna, posao možeš tražiti i bez. Prijava nosi i neke obaveze, kao javljanje 1X mjesečno itdHvala, na HZZO sam se prijavila, mislim na HZZ tj, burzu rada?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.