Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
zabrana ti je 3 mjeseca u svakom ispitu...A jel to prakticiraju ovi iz uvoda
da bi i dalje mogla imati zdravstveno osiguranje trebaš se u roku od 30 dana od prestanka redovitog studija prijaviti u HZZO (Hrv.zavod za zdravstveno osiguranje) prema svom mjestu prebivališta, s time da se prije toga moraš odjaviti kod tate, tj. u njegovoj firmiOvako bila sam redovni student i bila sam zdrastveno osigurana preko tate, od ove godine sam se prebacila u vanredne i sad me zanima dal mogu i dalje biti osigurana preko tate ili ne? Znači dal mogu izvadit potvrdu u svrhu zdrastvenog osiguranja kao vanredni student??
Znači sad je već kasno...da bi i dalje mogla imati zdravstveno osiguranje trebaš se u roku od 30 dana od prestanka redovitog studija prijaviti u HZZO (Hrv.zavod za zdravstveno osiguranje) prema svom mjestu prebivališta, s time da se prije toga moraš odjaviti kod tate, tj. u njegovoj firmi
tako je :happy:ne znam gdje da postavim ovo pitanje, pa ću ovdje
ovako, znači cijela 3.god. se može upisati sa najmanje 50 bodova iz druge, jel? tj.možemo li prenjeti 1 ispit iz 2.god, a da upišemo cijelu 3.?
zbunilo me kod obavijesti o školarini, kao najviše se može upisati 60 bodova...
tako je. jedino ne možeš prenesti opće upravno koje ima 14 bodova.ne znam gdje da postavim ovo pitanje, pa ću ovdje
ovako, znači cijela 3.god. se može upisati sa najmanje 50 bodova iz druge, jel? tj.možemo li prenjeti 1 ispit iz 2.god, a da upišemo cijelu 3.?
zbunilo me kod obavijesti o školarini, kao najviše se može upisati 60 bodova...
tako je. jedino ne možeš prenesti opće upravno koje ima 14 bodova.
tako je :happy:
da :laughing:hvala curke :happy:
u praksi bi to značilo da onda upisujem 67 (npr. risp prenosim :laughingbodova..
to vrijedi za sve studentebok, ovak imam jedno pitanje, izvanredan sam student i dala sam napokon sve ispite iz prve godine pa me zanima što sad moram, čula sam da mi moraju lupit nekakav žig da bih mogla dalje izlazit na ispite ili to vrijedi samo za redovite studente ?
inače se može i to trebaš poslati tjedan dana prije za svaki slučaj, ali sad provjeravaju indeks da vide jesi li uplatio obje rate za faks. najbolje da ih nazoveš i pitaš jel možeš poslati i kopiju indeksa da i to lijepo vide.Da li možemo prijaviti ispit putem pošte? jel samo pošaljemo prijavnicu ili još nešto treba...
ja nisam dobila nikakav žig, a izvanredni sam.vjerojatno se to odnosi samo na redovne, ali za svaki slučaj nazovi referadu i pitaj.bok, ovak imam jedno pitanje, izvanredan sam student i dala sam napokon sve ispite iz prve godine pa me zanima što sad moram, čula sam da mi moraju lupit nekakav žig da bih mogla dalje izlazit na ispite ili to vrijedi samo za redovite studente ?
nema to veze dal si izvanredni ili redovni student,svi dobivamo te štambilje ali nije dužnost fakulteta pratiti kad nam treba taj štambilj,nego naša dužnost a mislim da i obveza i zato ga ti nisi dobila jer ga nisi tražila ali trebala bija nisam dobila nikakav žig, a izvanredni sam.vjerojatno se to odnosi samo na redovne, ali za svaki slučaj nazovi referadu i pitaj.
nije da gledaju dal ga imaš,al možda nećeš moći diplomirati bez njegaIzvanredni sam student i prošle god. sam upisala prvu god. i te ispite sam sve dala u roku, znači ove god. sam upisala čistu drugu god. ,ali nisam dobila žig da sam položila ispite iz prve god, a već sam dala neke ispite iz druge god pa me zanima dali uopće trebam taj žig...
:sos::sos:zanima me da li izvanredni studenti imaju pravo na one Carnet tečajeve po nižoj cjeni, kao i redovni? ako netko zna, molila bi odgovor![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.