AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredno studiranje (prednosti i nedostaci)

AnchyAna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam pitanje,
upisala sam studij upravnog prava,davne 2004.,dala sam nažolost dala sam samo jedan ispit..Vidjela sam da sad postoji i porezni studij. Da li postoji mogućnost prebacivanja?
Unaprijed hvala..

mriq26

Sada sam zvao referadu i kao obično ništa ne kažu kaj nas zanima,pa pitam tu.Prošle godine sam upisao pad druge godine,inaće ostalo mi 7 ispita.Ako ne uspijem dati sve ispite do 10 mjeseca jel imam pravo ponovo upisati pad ili gubim pravo studiranja.Hvala

marionette

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Sada sam zvao referadu i kao obično ništa ne kažu kaj nas zanima,pa pitam tu.Prošle godine sam upisao pad druge godine,inaće ostalo mi 7 ispita.Ako ne uspijem dati sve ispite do 10 mjeseca jel imam pravo ponovo upisati pad ili gubim pravo studiranja.Hvala
Ma možeš upisat padova kolko hočeš tj kolko si im spreman platiti :laughing: tak je barem bilo do sada, vjerujem da se nije promjenilo, jedino ako si redovan student prebace te u izvanredne. (neka me netko ispravi ako krivo zborim)

Marinica

Imam pitanje,
upisala sam studij upravnog prava,davne 2004.,dala sam nažolost dala sam samo jedan ispit..Vidjela sam da sad postoji i porezni studij. Da li postoji mogućnost prebacivanja?
Unaprijed hvala..
može se prebaciti, samo ne znam točno koja je procedura

patrishaa

zanima me dal neko zna ako ja ne rjesim sve predmete sad iz prve godine do 10 mj. i produljim si godinu onda moram cekati sljedece godine do 10 mj za upis bez obzira dal ja prvu godinu rjesila npr. vec do 2. mj?

marionette

zanima me dal neko zna ako ja ne rjesim sve predmete sad iz prve godine do 10 mj. i produljim si godinu onda moram cekati sljedece godine do 10 mj za upis bez obzira dal ja prvu godinu rjesila npr. vec do 2. mj?
Ako ponovo upišeš samo predmete iz prve godine onda moraš čekati, a možeš upisat i parcijalu (za koju treba 31 bod) i upisat neke predmete sa druge godine koje polažeš kad riješiš prvu.

martina_sk

Administrator
kolko otprilike predmeta ja onda mogu upisati iz druge?
možeš upisati onoliko predmeta koliko čini zbroj njihovih bodova. a možeš upisati max 60 bodova, računajući i bodove predmeta koji su ti ostali iz prve. znači, ako si upisala 35 bodova predmeta iz prve, možeš upisati 25 bodova predmeta iz druge. nadam se da si me skužila :)

amaterka

zanima me nesto.. koliko dugo se moze studirati 1.godina izvanrednog studija.. situacija je ovaka: ja sam upisala vanredno i kad sam se iz St-a prebacila morala sam polagat razliku predmeta.i upisana sam kao da studiram parcijalu druge,nisam tu god dala,a naredna mie bila besplatna,tj.ponavljala sam i opet pala s tim da više nisam bila upisana kao student parcijalne druge nego opet kao prve.znači ja nisam ni došla do druge..
sad, koliko dugo izvanredan student moze ponavljati istu godinu, u ovom slucaju 1.godinu..

ne znam gdje da postavim pitanje, a bitno mi je

blabla

zanima me nesto.. koliko dugo se moze studirati 1.godina izvanrednog studija.. situacija je ovaka: ja sam upisala vanredno i kad sam se iz St-a prebacila morala sam polagat razliku predmeta.i upisana sam kao da studiram parcijalu druge,nisam tu god dala,a naredna mie bila besplatna,tj.ponavljala sam i opet pala s tim da više nisam bila upisana kao student parcijalne druge nego opet kao prve.znači ja nisam ni došla do druge..
sad, koliko dugo izvanredan student moze ponavljati istu godinu, u ovom slucaju 1.godinu..

ne znam gdje da postavim pitanje, a bitno mi je
koliko god želiš, odnosno, koliko si voljna plaćati :laughing:

amaterka

znaci izvanredni mogu ponavljat istu godinu koliko god zele, tj dok su voljni placati

znaci ne gubi se pravo na skolovanje uopce

filmar

Da li netko zna točnu cijenu studija 2012/2013 god.?
Upisujem drugu godinu.Prošla je bila 3000 kn.

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Da li netko zna točnu cijenu studija 2012/2013 god.?
Upisujem drugu godinu.Prošla je bila 3000 kn.
kad si ti upisivao/la prvu godinu?godina je sada preko 4000 kn..mislim da negdje oko 5100..jer 1 ects bod iznosi 80 kn (za vanredne) + 350 upisnina

Tinčica

kolegice i kolege imam jedno pitanje pa vas molim za pomoć... Čitajući razne topiće na ovom forumu da skupim informacije za učenje za jesenske rokove naišla sam na informaciju o famoznom žigu nakon položenih svih ispita iz prve godine. ja sam zadnji ispit iz prve godine položila prošle godine u 7. mjesecu, i nisam tražila nikakav žig koji sam očito trebala tada tražiti. u jesen sam upisivala drugu godinu, upisala sam samo predmete koji mi iznose 32 i pol boda koliko je minimum za upis jer sam izvanredni student pa mogu upisati taj minimum jer sam svijesna da nisam u mogućnosti položiti cijelu godinu pa da ne plaćam bezveze. Tada sam dobila samo žig kod upisanih predmeta "IZVANREDNI STUDENT UPIS 2. GODINE, akademska godina 2011/2012." i normalni pečat fakulteta kojim se potvrđuje upis. S obzirom da očito nemam taj potrebni žig, a imam već tri položena ispita iz druge godine da li je moguće tražiti ga naknadno bez sankcija u jesen kad dolazim do fax-a? Jer moram priznati da ne pratim baš oglasne ploče jer nisam prisutna na fax-u kako sam izvanredni student i nemam mogućnost biti redovito na fax-u.
Hvala.

Andreja

kolegice i kolege imam jedno pitanje pa vas molim za pomoć... Čitajući razne topiće na ovom forumu da skupim informacije za učenje za jesenske rokove naišla sam na informaciju o famoznom žigu nakon položenih svih ispita iz prve godine. ja sam zadnji ispit iz prve godine položila prošle godine u 7. mjesecu, i nisam tražila nikakav žig koji sam očito trebala tada tražiti. u jesen sam upisivala drugu godinu, upisala sam samo predmete koji mi iznose 32 i pol boda koliko je minimum za upis jer sam izvanredni student pa mogu upisati taj minimum jer sam svijesna da nisam u mogućnosti položiti cijelu godinu pa da ne plaćam bezveze. Tada sam dobila samo žig kod upisanih predmeta "IZVANREDNI STUDENT UPIS 2. GODINE, akademska godina 2011/2012." i normalni pečat fakulteta kojim se potvrđuje upis. S obzirom da očito nemam taj potrebni žig, a imam već tri položena ispita iz druge godine da li je moguće tražiti ga naknadno bez sankcija u jesen kad dolazim do fax-a? Jer moram priznati da ne pratim baš oglasne ploče jer nisam prisutna na fax-u kako sam izvanredni student i nemam mogućnost biti redovito na fax-u.
Hvala.
samo ti odi u referadu po taj žig, reci im da si zaboravila otić po njega ranije il da nisi znala da ga trebaš dobiti. mislim da ne bi trebale radit probleme oko toga. sretno :happy:

martina_sk

Administrator
S obzirom da očito nemam taj potrebni žig, a imam već tri položena ispita iz druge godine da li je moguće tražiti ga naknadno bez sankcija u jesen kad dolazim do fax-a?
ma i ja sam otišla po taj žig da sam položila sve s prve nakon što sam već položila koji ispit i nitko ništa nije provjeravao niti rekao. ali, kad sam išla po žig da sam položila sve sa druge onda su provjeravali samo da li stvarno jesam položila, tj da li je to upisano na zapisnik.

Tončica

da li ima ovdje zaposlenih? zanima me, ako je netko upisivao 3 godinu da li je upisivao i praksu (2 boda), a stalno je zaposlen?

Martina

da li ima ovdje zaposlenih? zanima me, ako je netko upisivao 3 godinu da li je upisivao i praksu (2 boda), a stalno je zaposlen?
ja sam bila u takvoj situaciji i meni je bilo ok što imam slobodne dane pa sam mogla odradit praksu bez problema. u protivnom bi bila prisiljena uzet GO.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks