MARYYNNA
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pa zbroji si,1 ects bod ti je 80 kn+300 kn upisnina,znači 60x80 kn + 300 kn ,5100 knkoliko je skolarina za upis druge godine ako sam izvanredni student ali sam dala sve predmete iz prve.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa zbroji si,1 ects bod ti je 80 kn+300 kn upisnina,znači 60x80 kn + 300 kn ,5100 knkoliko je skolarina za upis druge godine ako sam izvanredni student ali sam dala sve predmete iz prve.
upisi su u rujnu, odnosno u listopadu poslije dekanskog roka, nema upisa prije ni poslije. u slučaju da riješiš sve ispite u lipnju, imaš cijelo ljeto za odmor, no polagati ispite 3. godine imas pravo tek u studenom.da li itko zna, ako izvanredni student riješi sve ispite iz druge godine do lipnja 2013, te u lipnju 2013upiše treću godinu, da li ima pravo u toj 2013 izlaziti na rokove u lipnju, srpnju i rujnu, te polagati ispite iz treće godine? riječ je o izvanrednom studentu (dakle ne trebaju mu potpisi). hvala.
kada budes kupovala materijal za upis (u knjižari) kažes da zelis upisni materijal za izvanredne studente i ides na upise gore na kat gdje se upisuju izvanredni i moras priližiti molbu za prelazak na izvanredni studij, sad nisam sigurna dali tu molbu tražiš isto u knjižari ili dobijes tek kada dodes na red za upis...tako sam ja prosle godine...pogledaj jos malo tu po forumu, mislim da pise negdje nesto o tomeEj. imam pitanje. ovako redovna sam studentica, ali bih se prebacila na vanredno studiranje. Koja je procedura?
meni je trebala...a ako prelazim u izvanredne jer gubim prava, ne treba mi molba?
moze mi netko tko zna odg molim vas? hvalada, sad kuzim. znaci ove godine upisem dio predmeta s 2., iduce godine ostatak 2. normalno kao drugu i onda nakon te normalno 3. to je to?
onda mi nije bitno koliko cu bodova upisati sad, dal ce biti 31 ili 32?
rekla bih da da, samo ne mozes upisati ispod 31.da, sad kuzim. znaci ove godine upisem dio predmeta s 2., iduce godine ostatak 2. normalno kao drugu i onda nakon te normalno 3. to je to?
onda mi nije bitno koliko cu bodova upisati sad, dal ce biti 31 ili 32?
Izvanredni studenti mogu polagati ispite prije negoli odslušaju predavanja, tako da možeš u studenom izaći na koji god ispit želiš.Kolege...nisam znala gdje bi drugdje postavila pitanje.
izvanredna sam studentica i sada ću upisat čistu drugu godinu...
Pa bi me zanimalo dali ja mogu krenut polagat ispite već na prvim rokovima od 11.-og mjeseca??? (konkretno, počela bi učiti engleski i obiteljsko)
Jer izvanredni nemoraju odslušat predavanja niti skupiti potpise
ja sam danas bila kod sanje, rekla je neka dođem sa upisnim materijalima kod nje i da će mi ona dati molbu. malo mi je čudno što moram dolaziti k njoj na upis, a ne gore.:/ a di to nabavim, kak to ide? pitat cu sanju jos.ali da znam otprilike
ti isto prelazis na izvanredne? a valjda zna sta radija sam danas bila kod sanje, rekla je neka dođem sa upisnim materijalima kod nje i da će mi ona dati molbu. malo mi je čudno što moram dolaziti k njoj na upis, a ne gore.
da.još uvijek vrijedi da izvanredni studenti mogu studirat koliko žele ?
Parcijalu treće možeš upisati sa 31 ECTS bodom iz druge, odnosno sa 91 ECTS.Jao meni...zašto se bar ne može 2 ispita izaći na dekanskom grrrrrrrr...Molim da mi netko kaže tko zna koliko je potrebno bodova za parcijalu 3 god??? Jel dosta 90, a ne 91, 92???
Ako nije stavljana obavijest ne znam kako bi itko to znao.hello, do kada su upisi u narednu godinu za izvanredne? obično je do kraja lispotada, a za sada nema nikakve informacije o tome...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.