Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
3,5 u prethodnoj godini, s tim da se možeš prebacit jedino ako nisi bio parcijala tu godinukoji je prosjek potreban za prijelaz na redovne?
Svaka čast, ja sam isti slučaj, ali imam periode kad se uspijevam motivirati za učenje i periode kad mi nikako ne uspijeva...do kud si uspio dogurati s ispitima?Moja iskustva izvanrednog studiranja su pozitivna.Ne mogu na predavanja jer radim ali unatoč tome relativno brzo polažem ispite.
nisam sigurna da li to još uvijek vrijedi. nešto se spominjalo da su to na pravu ograničili. trebalo bi provjeriti u referadi.možeš upisati ono što nisi položila koliko god puta hoćeš kao izvanredni student na našem fakultetu...
možeš upisati minimalno 18 bodova po semestru. praksu imaš 5 dana nekad u ljetnom semestru. ne prije 4 mj.Ako se prebacim iz redovnih u izvanredne, dal moram upisati svih 60 bodova il mogu manje? kak onda s praksom na trećoj godini? kad se to obavlja?
Hvalaaaaamožeš upisati minimalno 18 bodova po semestru. praksu imaš 5 dana nekad u ljetnom semestru. ne prije 4 mj.
ništa posebno. samo da prelaziš u izvanredne jer treću put upisuješ prvu godinu i to je to.imam pitanje prelazim u izvanredne studente jer po 3. put upisujem predmet sa prve godine i nemam dovoljno ects bodova...kako se piše ta molba uopće što moram navesti u njoj?![]()
ako si izvanredni ne bi trebalo biti nikakvih problema. možda najbolje da to provjeriš u državi u kojoj radiš/ćeš raditi.Da li neko zna kako je regulirana situacija kad osoba radi u inozemstvu-da li moze biti upisana na faks i biti u statusu izvanrednog studenta?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.