NikaDzg
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
E pa super onda. TnxJok.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
E pa super onda. TnxJok.
u pravilu nePošto me godinama nije bilo tu, molim informaciju da li su za izvanredne studente predavanja obavezna?
Predavanja za izvanredne su u pravilu obvezna unatrag dvije-tri godine. Na predavanju moraš dobiti potpis u indeks. Neki profesori zapisuju tko je prisutan, dok nekima to nije važno.Pošto me godinama nije bilo tu, molim informaciju da li su za izvanredne studente predavanja obavezna?
hvala..Predavanja za izvanredne su u pravilu obvezna unatrag dvije-tri godine. Na predavanju moraš dobiti potpis u indeks. Neki profesori zapisuju tko je prisutan, dok nekima to nije važno.
Da! dosjetili su se da i to utrže. Apsurd apsurda je da predavanja nisu obavezna za izvanredne, ali moraš imati potpise, pa ako ih nemaš - plati 150 kuna. Mafijaške uredbe. Da ludilo bude još veće: čak i ako si položio ispit iz predmeta, ništa ti to ne znači, ako nemaš potpis s predavanja.A što je s ovom forom testiraja semestra? Ako sam izvanredan student i ne mogu na predavanja, platim testiranje i to je to ili?
Nemaš ,osim ako si oslobođena po nekoj osnovi , a ako ti treba odlična polica dopunskog zdravstvenog ja ti radim u osiguranju pa ti možemo nešto sreditiPoštovani kolege i kolegice, zanima me zna li netko od vas imam li kao izvanredna studentica pravo na dopunsko zdravstveno osiguranje ili ga moram plaćati?
Lp svima
Nemaš ,osim ako si oslobođena po nekoj osnovi , a ako ti treba odlična polica dopunskog zdravstvenog ja ti radim u osiguranju pa ti možemo nešto srediti![]()
Slobodno se javiš u inboxHehe hvala ti na odgovoru!
Pa ako je nešto dobro i da cijena i kvaliteta budu u nekom pristojnom omjeru, zašto ne bi prihvatila ponudu.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.