Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Moja Pitanja prvi rok: ciljevi javne nabave, socijalni ciljevi, otvoreni postupak
Od kolegice: ustroj dkoma i zalbeni rokovi
KnjigeIz cega si ucila?
Izmjene zakona o javnoj nabavi, Europsku uniju i WTO - to ne treba učiti ili?Knjige
Ja nisam to ucila!Izmjene zakona o javnoj nabavi, Europsku uniju i WTO - to ne treba učiti ili?
Hvala na pitanjima i cestitam na prolasku! Moze samo pitanje, iz cega ste ucili i koliko je potrebno za spremiti ispit. Mislim to izaci na iducem roku no jos nisam pocela uciti zbog ispita u ovom rokuEvo da napisem svoje dojmove s roka 1.2. Ugodan i bezbolan prolazak, profesor je darezljiv na ocjenama, mislim da smo svi dobili vrlo dobar... neka pitanja koja se sjecam su: otvoreni postupak, suzbijanje korupcije u hr, narucitelji, javni narucitelji, sektoriski narucitelji, izuzeca od primjene ZJN, Socijalna javna nabava, ustrojstvo DKOM-a, Odluke DKOM-a, Odgodni ucinak zalbe, rokovi za ponudu, upravni spor. Profesor svakog pita po dva pitanja. Sretno svima
ja sam si napravila skriptu iz knjige pa po tome, za neke stvari su dovoljne prezentacije, stigne se nauciti u 10 dana po meni makar ima dosta toga ali je lako pamtljivoHvala na pitanjima i cestitam na prolasku! Moze samo pitanje, iz cega ste ucili i koliko je potrebno za spremiti ispit. Mislim to izaci na iducem roku no jos nisam pocela uciti zbog ispita u ovom rokupa me zanima da li se to stigne u 10 dana spremiti
Super, hvalaja sam si napravila skriptu iz knjige pa po tome, za neke stvari su dovoljne prezentacije, stigne se nauciti u 10 dana po meni makar ima dosta toga ali je lako pamtljivo
Jel bi htjela poslati skriptu na mail?ja sam si napravila skriptu iz knjige pa po tome, za neke stvari su dovoljne prezentacije, stigne se nauciti u 10 dana po meni makar ima dosta toga ali je lako pamtljivo
pozdrav, jel imaš možda skriptu?Jel bi htjela poslati skriptu na mail?![]()
pozdrav, jel imaš još uvijek tu skriptu da mi posalješ na mail.ja sam si napravila skriptu iz knjige pa po tome, za neke stvari su dovoljne prezentacije, stigne se nauciti u 10 dana po meni makar ima dosta toga ali je lako pamtljivo
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.