suzaaa
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ili o bilo kojem drugom ovaj tjedan? Ništa nismo dobili...Jel ima netko informaciju o sutrasnjem predavanju?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ili o bilo kojem drugom ovaj tjedan? Ništa nismo dobili...Jel ima netko informaciju o sutrasnjem predavanju?
upravo stigla poveznica na mailJel ima netko informaciju o sutrasnjem predavanju?
Ja sam posudila knjigu u gradskoj knjižnici, ali možeš i isprintati u zutoj kopiraoni kraj faksa!Pozdrav kolege, ima li netko možda skeniranu literaturu pa da pošalje na mail? Ili zna gdje mogu nabaviti?
Da, kolokvij je 14.4kolege, kada je nama kolokvij..on je rekao da je 14og sto je u srijedu..a nama su predavanja ponedjeljkom. pa jel on misli odraditi u pon predavanje i onda za dva dana kolokvij ili se zeznuo s datumom. danas je nesto pricao o tom, ali nisam bas popratila
Nije se zeznuo jer je jos prije rekao da ce biti nadoknada za uskrsnji ponedjeljak sto necemo imati predavanje. Dakle to je ta srijedakolege, kada je nama kolokvij..on je rekao da je 14og sto je u srijedu..a nama su predavanja ponedjeljkom. pa jel on misli odraditi u pon predavanje i onda za dva dana kolokvij ili se zeznuo s datumom. danas je nesto pricao o tom, ali nisam bas popratila
Ok, hvala ti na odg!Nije se zeznuo jer je jos prije rekao da ce biti nadoknada za uskrsnji ponedjeljak sto necemo imati predavanje. Dakle to je ta srijeda
MoguMogu li izvanredni na kolokvij?
Hvala! Pronašla sam skriptu na formu od Avidmar, jel možda netko uči iz nje?Mogu
Js ucim po skripti i njegovim prezentacijamaHvala! Pronašla sam skriptu na formu od Avidmar, jel možda netko uči iz nje?
daPoglavlje implementacije JP ulazi u prvi kolokvij?
Sta ne pise u onom dokumentu koji je na Merlinu da je 1. kolokvij do 186. str.?da
joj sorry u pravu si ja sam gledala naslove u onoj njegovoj tabliciSta ne pise u onom dokumentu koji je na Merlinu da je 1. kolokvij do 186. str.?
kolegice isprike netocnog navoda ipak ne ulazi u 1.kolPoglavlje implementacije JP ulazi u prvi kolokvij?
Hvala na info!kolegice isprike netocnog navoda ipak ne ulazi u 1.kol
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.