ja sam jučer bila na predavanju, profesor se čini baš super.
najavio je 2 kolokvija i za nas izvanredne i rekao da će to biti u vrijeme kad nama odgovara, inače on nema ništa ni protiv da budemo sa redovnima na kolokviju,ali kako nije moguće doći ujutro, onda je stavio popodnevni termin.
nakon prolaska na oba kolokvija smo riješili ispit u potpunosti, to se zove pravi kolokvij(kao zamjena za ispit)

rekao je da će svaki imati po 30 bodova, pola je dovoljno za prolaz, da će biti vrlo objektivno koncipiran , bez ikakvih esejskih i duljih odgovora koji bi bili podložni subjektivnoj procjeni..dakle, ovdje će pola pitanja biti na zaokruživanje i pola da umetnemo nešto- riječ ili rečenicu.
usmeni ne želi održavati jer je to po njemu ocjenjivanje koje je previše subjektivno i zato ovakav pristup.
još je rekao da mu ostavimo svoje mailove a nam on pošalje materijale koje on ima u pdf formatu i spomenuo je tu knjigu od hilla kao obaveznu.
znam da je bilo govora da ju netko od studenata ima u pdf formatu pa bih i ja ovim putem molila da taj netko i nama pošalje ili stavi u skriptarnicu to gradivo.
za sve što nam nije jasno je prof rekao da mu slobodno pišemo, da on ima iskustva s radom tj obrazovanjem odraslih i da će svoja izlaganja i taj ispit(kolokvij) prilagoditi nama izvanrednima.
meni se stvarno čini ok i ima jedan prilagodljiviji i moderniji pristup studentima.