Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
pa i ne bas jer imamo novu literaturujel dobra ona skripta iz skriptarnice?
jesi ti to polagala ili?pa i ne bas jer imamo novu literaturu
jednom, ucila po skripti i pala
alac-gore: daKoprić, Ivan, Gordana Marčetić, Anamarija Musa, Vedran Đulabić, Goranka Lalić Novak; Upravna znanost - javna uprava u suvremenom društvu; Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu - Studijski centar za javnu upravu i javne financije (2014), 215-246
Đulabić, Vedran; Javne službe (službe od općeg interesa) i nova regulacija općeg upravnog postupka; Zbornik Modernizacija općeg upravnog postupka i javne uprave u Hrvatskoj. Zagreb: Društveno veleučilište u Zagrebu (2009), 91-108
Koprić, Ivan, Anamarija Musa, Vedran Đulabić; Europski standardi regulacije službi od općeg interesa: (Kvazi)nezavisna regulacijska tijela u izgradnji modernog kapitalizma; Hrvatska javna uprava, god. 8., br. 3. (2008), 647-688
Koprić, Ivan; Poboljšanje pravnog okvira djelovanja Hrvatske agencije za telekomunikacije; Novi informator, br. 5541, Male stranice (2007), 1-8
Perko-Šeparović, Inge; Upitnost transfera rizika u javno privatnom partnerstvu; Hrvatska javna uprava, god. 7., br. 4. (2007), 943-969
Zakon o javno-privatnom partnerstvu; NN, 78/12
Uredba o provedbi projekata javno-privatnog partnerstva; NN, 88/12
Zakon o ustanovama; NN 6/93, 29/97, 47/99, 35/08
Đulabić, Vedran; Socijalne službe u konceptu službi od općeg interesa; Revija za socijalnu politiku br. 2/2007 (2007), 137-159
znaci sve ovo moramo znat?
ma odlicno, ja sam mislila da je ipak malo lakše i da će skripta bit dostaalac-gore: da
Poslala sam mail u inboxja imam dobar dio u mailu koji mi je kolegica slala prije pa kome treba mogu proslijediti samo mi napiši mail
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.