ana.lagin
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja ti ucim po skripti i stvarno je odlicna. Naci ces je u skriptarnici. Jedino sto fali je romein clanak, a on je ionako dostupan na netuDa li netko ima članke ili di ih se može nac?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja ti ucim po skripti i stvarno je odlicna. Naci ces je u skriptarnici. Jedino sto fali je romein clanak, a on je ionako dostupan na netuDa li netko ima članke ili di ih se može nac?
Daj moooolik te mi link za clanakJa ti ucim po skripti i stvarno je odlicna. Naci ces je u skriptarnici. Jedino sto fali je romein clanak, a on je ionako dostupan na netu
Imam ovo prvo, ovaj drugi dio nemam i meni treba, mogu poslati ovaj prvi dio 12.1.2021. dok se vratima na posao.Pozdrav! Da li netko ima skeniranu ovu literaturu, da mi pošalje:
1. Perko-Šeparović, Inge (2006) Izazovi javnog menadžmenta – dileme javne uprave. Zagreb: Golden marketing/Tehnička knjiga
2. Perko-Šeparović, Inge (2003) Paradoksi novog javnog menadžmenta. U: Zbornik Globalizacija i demokracija. Zagreb: Fakultet političkih znanosti, str. 85-94
Čestitam na prolasku. Možeš mi molim te poslati pitanja na mail [email protected]usmeni danas kod Dulabića - riješeno u par minuta
Pitao 3 pitanja - Wilson, vaučeri, tqm
Kolegicu pitao - Taylora, outsourcing, insourcing
Prošle obje.
Ne samo da je dovoljno učiti po skripti, nego je dovoljno učiti po pitanjima koja pita, a uvijek se ista vrte. Ja sam učila isključivo po pitanjima, izvukla sam ih s foruma.
Ako se nekom neda sam izvlačit imam ih ja pa pošaljem.
Evo ja imam cak zapisano kad su jos na pocetku semestra rekli da ce na prvom roku biti djulabic, a na drugom romea..tako da ce vjerojatno ona ispitivatkolege ako je ovaj rok ispitivao prof Đulabić, dal to znaci da je na sljedecem prof Manojlović ili nema pravila?
Mozes i meni poslati molim te. [email protected]usmeni danas kod Dulabića - riješeno u par minuta
Prošle obje.
Ne samo da je dovoljno učiti po skripti, nego je dovoljno učiti po pitanjima koja pita, a uvijek se ista vrte. Ja sam učila isključivo po pitanjima, izvukla sam ih s foruma.
Ako možeš meni poslati na mail pitanja, bila bih ti jako zahvalnausmeni danas kod Dulabića - riješeno u par minuta
Prošle obje.
[email protected] hvala ti punousmeni danas kod Dulabića - riješeno u par minuta
Prošle obje.
pliz ako možeš i meni.. [email protected]usmeni danas kod Dulabića - riješeno u par minuta
Prošle obje.
Daa, to su jedni te istiMože mi netko objasniti kaj su to paradoksi nmj? Kad postavi to pitanje, jel se misli na paradokse britanskog modela reforme javnog sektora ili ima još nekih paradoksa? Hvala
slažem se s ovim neučljivoJe li ovaj predmet uspio tko poloziti samo preko pitanja hahha
Rok se blizi, a meni je ovo totalno neucljivo gradivo..
hvalaDaa, to su jedni te isti
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.