Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, profesorica romea je trudna, al nezna se kad ide na porodiljni, no vjerojatno neće ispitivati u 4 mj...nadajmo se da će doć njena neka zamjena i da nismo osuđeni samo na profesora đulabićana ovom roku ispituje Romea, a od idućeg je Đulabić i nadalje jer, ako sam dobro shvatila, ona ide na porodiljni
bravo, imaš li možda skeniranu knjigu i ovaj članak Paradoksi novog javnog menadžmenta?Bila danas kod prof. Majnolovic. Pitanja: upravljanje s naglaskom na izvedbu, njemacka prije reformi, mogucnost uvodenje povelji u RH, nacela dobrog upravljanja, jm u suvremenom smislu, policy poduzetnici.
Kolegicu je pitala: upravljanje s naglaskom na trziste i natjecanje, definicija i kritika jpp-a, outsourcing, nedostaci i prednosti, quangosi, stratesko planiranje, indikatori izvedbe.
Meni osobno koma gradivo, dosadno, osobito knjiga od separovic, no da se nekako nauciti, gradivo se preklapa u razlicitim izvorima literature. Ucila sam bas kvalitetno oko 2 tj, ali po knjigama i clancima. Petica je u indeksu. Sretno svima dalje!
mislim da da, samo se mora valjda neki rad napisati, javite se mailom nekome s katedreZna li tko priznaje li nam se ovaj ispit ili barem dio gradiva za nas koji smo položili ispit "Uvod u javni menadžment" na 3. godini? Jer vidim puno gradiva je isto..![]()
Zna li tko priznaje li nam se ovaj ispit ili barem dio gradiva za nas koji smo položili ispit "Uvod u javni menadžment" na 3. godini? Jer vidim puno gradiva je isto..![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.