AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javni menadžment

koni

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
na ovom roku ispituje Romea, a od idućeg je Đulabić i nadalje jer, ako sam dobro shvatila, ona ide na porodiljni

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
na ovom roku ispituje Romea, a od idućeg je Đulabić i nadalje jer, ako sam dobro shvatila, ona ide na porodiljni
da, profesorica romea je trudna, al nezna se kad ide na porodiljni, no vjerojatno neće ispitivati u 4 mj...nadajmo se da će doć njena neka zamjena i da nismo osuđeni samo na profesora đulabića :oops:

Katarina J

Ne kužim kaj se svi toliko plašite profesora Đulabića. On je više fer i korektniji od nekih drugih koji su kao "dobri". Bila sam prošle godine na ispitu i nije gnjavio, niti išta sl., čak je i malo pomognuo gdje sam zapela. Čovjek ima svoja pitanja koja uvijek pita i možda zna biti živčan kad ih studenti ne nauče. Sretno svima s učenjem JM :)

koni

Bilo je o.k. Manojlovic ugodna strpljiva. Od nas 8 mislim da je palo 2 jer nisu knjigu od Koprica obradili a ona to voli pitati. Bilo je i petica i 4. Pitanja:upravljanje putem propisa,s naglaskom na kvalitetu,vb prije reformi,javne povelje, njemacka prije reformi i onnih 6 faza,proracuni (ppb zzo)....

ajiram

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ja sam isto bila kod prof Manojlović, bila je ok, na svako pitanje postavlja podpitanja, pitala me upravljanje s naglasnkom na korisnike i kvalitetu i koji su nedostaci TQM i CQM, kritke javno privatnog patrterstva, quangose i Njemačku prije reformi. učila sam samo po skrpiti iz naše skriptarnice (skripta by garavuša) nisam imala nikakve knjige ni članke, prije ispita neki su hvalili skriptu, neki su je kritizirali... učila sam nekih 15-tak dan s tim da radim i samo za vikned sam mogla naučiti nešto više. uglavnom, dobila sam 4 i preporučam navedenu skriptu. sretno svima dalje!

vlatkap

može li netko odgovoriti na slijedeća pitanja, molim vas

1. VB prije reformi
2. Njemačka prije reformi
3. Nedostaci TQM i CQM

mopsy4ever

Bila danas kod prof. Majnolovic. Pitanja: upravljanje s naglaskom na izvedbu, njemacka prije reformi, mogucnost uvodenje povelji u RH, nacela dobrog upravljanja, jm u suvremenom smislu, policy poduzetnici.
Kolegicu je pitala: upravljanje s naglaskom na trziste i natjecanje, definicija i kritika jpp-a, outsourcing, nedostaci i prednosti, quangosi, stratesko planiranje, indikatori izvedbe.
Meni osobno koma gradivo, dosadno, osobito knjiga od separovic, no da se nekako nauciti, gradivo se preklapa u razlicitim izvorima literature. Ucila sam bas kvalitetno oko 2 tj, ali po knjigama i clancima. Petica je u indeksu. Sretno svima dalje! :)

mis1988

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Bila danas kod prof. Majnolovic. Pitanja: upravljanje s naglaskom na izvedbu, njemacka prije reformi, mogucnost uvodenje povelji u RH, nacela dobrog upravljanja, jm u suvremenom smislu, policy poduzetnici.
Kolegicu je pitala: upravljanje s naglaskom na trziste i natjecanje, definicija i kritika jpp-a, outsourcing, nedostaci i prednosti, quangosi, stratesko planiranje, indikatori izvedbe.
Meni osobno koma gradivo, dosadno, osobito knjiga od separovic, no da se nekako nauciti, gradivo se preklapa u razlicitim izvorima literature. Ucila sam bas kvalitetno oko 2 tj, ali po knjigama i clancima. Petica je u indeksu. Sretno svima dalje! :)
bravo, imaš li možda skeniranu knjigu i ovaj članak Paradoksi novog javnog menadžmenta?

Ima li bilo tko članak paradoksi novog javnog menadžmenta od profsorice Inge ?
Hvala

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tourniquet

jane doe.
Zna li tko priznaje li nam se ovaj ispit ili barem dio gradiva za nas koji smo položili ispit "Uvod u javni menadžment" na 3. godini? Jer vidim puno gradiva je isto.. :eek:

MARYYNNA

Zna li tko priznaje li nam se ovaj ispit ili barem dio gradiva za nas koji smo položili ispit "Uvod u javni menadžment" na 3. godini? Jer vidim puno gradiva je isto.. :eek:
mislim da da, samo se mora valjda neki rad napisati, javite se mailom nekome s katedre

dorach

Priznaje se...treba se napisati molba i odnijeti zajedno sa starim indeksom u referadu, a onda se javiš profesoru Đulabiću da ti odredi temu za seminar.

Tourniquet

jane doe.
Hvala cure :)
Danas sam se već javila prof. Đulabiću i napisao mi je da treba napisat esej, osvrt na 1 poglavlje iz neke knjige na engleskom (5 stranica teksta). Nisam znala ovo za molbu ali budem i to naknadno.
Ako ima tko ko je pisao taj esej pliz nek mi se javi :)

Posljednje uređivanje:

honey1706

Kolege moze mala pomoc odg na pitanje ..njem,fran,i VB u doba drzave blagostanja i human relation?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks