suzaaa
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hvala!kolokvij je 14.5. u 18h
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala!kolokvij je 14.5. u 18h
Da li je poznat koncept kolokvija, zaokruzivanje ili?kolokvij je 14.5. u 18h
Jesmo..imas clanak na merlinu i treba odgovoriti je li to o cemu se govori u clanku primjer jpp-a kao nefiskalnog instrumenta financiranja? Odgovor treba obrazlozitijel smo imali kakvu zadacu iz jpp-a?
još s nije bilo te informacije, valjda ce bit na zaokruživanjeDa li je poznat koncept kolokvija, zaokruzivanje ili?
hvala ti, jel joj treba to poslat?Jesmo..imas clanak na merlinu i treba odgovoriti je li to o cemu se govori u clanku primjer jpp-a kao nefiskalnog instrumenta financiranja? Odgovor treba obrazloziti
Ne trebahvala ti, jel joj treba to poslat?
1. JELČIĆ, B. ET AL. (2008): FINANCIJSKO PRAVO I FINANCIJSKA ZNANOST– POGLAVLJE O JAVNO-PRIVATNOM PARTNERSTVU (731-749 STR. ); ZAGREB: NARODNE NOVINEKoja točno literatura spada u 1. kolokvij?![]()
Jel to ona cijela skripta od 61 str.?1. JELČIĆ, B. ET AL. (2008): FINANCIJSKO PRAVO I FINANCIJSKA ZNANOST– POGLAVLJE O JAVNO-PRIVATNOM PARTNERSTVU (731-749 STR. ); ZAGREB: NARODNE NOVINE
2. ŠIMOVIĆ, J. ET AL. (2010): HRVATSKI FISKALNI SUSTAV: POGLAVLJE: PRORAČUNI JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE
3. ŠIMOVIĆ, J. ET AL. (2006): JPP KAO NEFISKALNI INSTRUMENT FINANCIRANJA JAVNIH POTREBA, HRVATSKA I KOMPARATIVNA JAVNA UPRAVA,
4. JURIČIĆ, D. (2011): OSNOVE JAVNO-PRIVATNOG PARTNERSTVA I PROJEKTNOG FINANCIRANJA (str. 3-161), ZAGREB: RRIF
Jel mi možeš molim te reći di se nalazi ta skripta?Jel to ona cijela skripta od 61 str.?
Ja sam ju dobila od kolega pa ti ju mogu poslati na mail ako želiš.Jel mi možeš molim te reći di se nalazi ta skripta?
Može.Ja sam ju dobila od kolega pa ti ju mogu poslati na mail ako želiš.
Moze i meni molim te na [email protected]Ja sam ju dobila od kolega pa ti ju mogu poslati na mail ako želiš.
[email protected]Ja sam ju dobila od kolega pa ti ju mogu poslati na mail ako želiš.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.