AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Javno-privatno partnerstvo

blueberry

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
13.05. je kolokvij za izvanredne neseminariste. Možeš pristupiti kolokviju samo ako si bila na jednom od dva predavanja.

Ima li tko od seminarista da podijeli dojmove sa kolokvija u 3 mj??
hvala na odgovoru :)

blueberry

Samo još jedno pitanjce, je li literatura ista od prošle godine? U repozitoriju je literatura od 2014/2015.

Hvala na odgovoru.

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Kada je kolokvij za redovne neseminarste i da li se moze na njega ako nisi bio na predavanjima?
Uvjet za izlazak na kolokvij za redovne neseminariste je dolazak na 50% predavanja. Mislim da je profesorica na prvom predavanju rekla da je to 6 izostanaka...

ivanika

Please, može neka pitanja kojih se sjećaš.
baš se i ne sjećam svega evo dio pitanja
DEFINICIJA JPP PO ZELENOJ KNJIZI
do kojeg iznosa % se mogu zaduživati jedinice lok. sam
načini / izvori financiranja
pojam vrijednost za novac
•Privatna financijska inicijativa -oblik JPP
•(PFI) se poistovjećuje s metodom DBFO – Design – Build – Finance – Operate (Projektiraj – izgradi – financiraj – posluj) kao njenom najuspješnijem obliku realizacije
•projekti po DBFO metodi posebno prigodni za objekte socijalne i obrazovne infrastrukture (bolnice, škole)
•1. Pružaju se usluge izravno javnoj vlasti (a ne korisnicima) a
•2. privatni sektor svoje troškove i profit ostvaruje kroz javne subvencije
nešto u vezi prednosti nedostataka
ima neka skripta mogu vam je poslat pošaljite mail

bett

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Moze pitanja s danasnjeg kolokvija :)
Na zaokruživanje, grupa A:
BOT model, rizik više sile, prednosti jpp, kad je država bolji vlasnik, politički aspekt jpp, načelni kriteriji jpp, oblici jpp po Juričiću, razvoj jpp.
esejska: Objasni rizik operative i održavanja, temeljni oblici jpp-a i korisnici u Jpp-u.

Sretno svima!

Please neka netko napiše pitanja B grupe. Hvala.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks