AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Koliko dnevno učite?

srecko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pa uči od početka, a ne mjesec dana prije rokova, bar da čitaš, pripremaš i označavaš ono bitno. moj je savjet da si rasporediš tako da kad polažeš dva ispita za redom da prvi bude teži, a drugi lakši i da bude bar nekoliko dana između da stigneš ponoviti ovaj lakši (s tim da si ga naravno i ranije učio). ja sam sve uspjela tako riješiti osim radnog kojeg sam prebacila u treću godinu, a treća godina je lakša pa nije problem uopće. iako naravno ima i kolega koje su uspjele sve dati unutar druge godine. da sam i ja više učila mogla sam isto dati sve.
pa da, to i radim. čitam i označavam si bitno. :) i krenula sam odmah naravno, jer jedino tak mogu uspjet, a ne mjesec dana prije da krenem kak si i rekla. dobro, hvala ti. :)

Skeletor

Tijekom studiranja učio sam svaki dan otprilike 1-2 sata,vikendom također.Kako se ispit približavao učio sam više,otprilike 3-5 sati na dan.Sve sam ispite položio u roku.Ostala mi je još slatka briga-diplomski:palac-gore:

minka

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ucim mj.dana prije ispita tj. tjeram se da ucim bar sat dva dnevno a onda tj.dana prije ispita idem na horuk i ucim i po 10 sati dnevno ovisno o ispitu...kampanjac sam...

hrgolina

DVz sam upisala 2009. i diplomirala sam sad u 7 mjesecu. učila sam najčešće 2 tj prije ispita, ali uz izolaciju od kava, izlazaka, prijatelja, obitelji, kuhanja... GP i RISP su mi bili malo teži za spremiti pa se to odugovlačilo... učila sam u prosjeku od 9-12h pa još od16-18h...ali sve ovisi o ispitu...npr.izborne i neke lakše ispite kao što je engleski, politologija to sam spremala tjedan dana...ma sve to ovisi...nekad možeš učiti 5 sati a nekad ništa ne može u glavu...bar je kod mene tako...

martina_sk

Administrator
DVz sam upisala 2009. i diplomirala sam sad u 7 mjesecu. učila sam najčešće 2 tj prije ispita, ali uz izolaciju od kava, izlazaka, prijatelja, obitelji, kuhanja... GP i RISP su mi bili malo teži za spremiti pa se to odugovlačilo... učila sam u prosjeku od 9-12h pa još od16-18h...ali sve ovisi o ispitu...npr.izborne i neke lakše ispite kao što je engleski, politologija to sam spremala tjedan dana...ma sve to ovisi...nekad možeš učiti 5 sati a nekad ništa ne može u glavu...bar je kod mene tako...
pa to je jako brzo. imaš super pamćenje :)

hrgolina

iz Koprivnice sam i uz sve obaveze nisam si mogla dopustiti ići na ispite "turistički", nego idem dok naučim, a naučim brzo jer godine su ipak tu a konkurencija na tržištu jaka...tak da sam sama sebi zadala okvirno u kojem vremenu moram naučiti i onda sam išla na ispite...ali sad mi je malo žal kaj je to sve tak brzo prošlo...nema više nesanice i mučnine prije ispita, ponavljanja u vlaku, znojenja dlanova...da ne ispadne da sam neka "munjara", pala sam ja neke ispite, kao što su radno, financije, nezaobilazan gp...svejedno, fali mi DVZ i ta slatke muke...

martina_sk

Administrator
iz Koprivnice sam i uz sve obaveze nisam si mogla dopustiti ići na ispite "turistički", nego idem dok naučim, a naučim brzo jer godine su ipak tu a konkurencija na tržištu jaka...tak da sam sama sebi zadala okvirno u kojem vremenu moram naučiti i onda sam išla na ispite...ali sad mi je malo žal kaj je to sve tak brzo prošlo...nema više nesanice i mučnine prije ispita, ponavljanja u vlaku, znojenja dlanova...da ne ispadne da sam neka "munjara", pala sam ja neke ispite, kao što su radno, financije, nezaobilazan gp...svejedno, fali mi DVZ i ta slatke muke...
hehe! bude se otvorio specijalistički pa možeš opet ići na te slatke muke :)

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ja nikad ne gledam kolko sati učim... učim dok mi to u potpunosti ne sjedne... znam po 9h ujutro o 19h učit, al onak uz pauze.. al pojma nemam kolko sve skupa vremenski učim..
najbolje je učenje s nekim, kad ti netko objašnjava, pa ti njemu i tak,...

frankie.sh

Lažljivac
4 puta po 45 minuta. ne mogu duže sjedit na mjestu :hm::hm: između pauze od 15 minuta za razgibat se. to mi pomaže da se lakše koncentriram

petrazg

ja se prislilim učiti 2 tjedna prije ispita i učim po 3 sata dnevno s tim da dan prije ispita ponavljam maksimalno i izolirana sam od izlazaka,kava itd..

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks