AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Koliko dnevno učite?

Toni4444

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ucim mj.dana prije ispita tj. tjeram se da ucim bar sat dva dnevno a onda tj.dana prije ispita idem na horuk i ucim i po 10 sati dnevno ovisno o ispitu...kampanjac sam...

Potpisujem, mislim da nas je vecina takva... :)

jaxxx

Ja prvo sve jedanput pročitam i podcrtam ono bitno i to mogu kakvih 5 sati dnevno..ako imam vremena, a onda krenem učit i pokušat zapamtit čim više pa nemam živaca učit više od kakvih 3 -4 sata i sigurno mi treba kakvih 3 tjedna po ispitu...

mape5

Super Moderator
hm, nekako od ispita do ispita drugačije, dnevno učim-čitam 1 sat, u tramvaju dok idem na posao i s posla. Vikendom malo više, prijepodne obavim kućanske poslove i krenem poslje podne od 16-19. Neke ispite sam prošla iz drugog a neke iz trećeg puta :) sad sam otkrila čitaonicu na faksu i kad imam slobodne dane, odem tamo i u miru mogu čitati 5-6 sati s dve čik pauze. Pišem si svoje bilješke u tekicu, ispirntam si neku skriptu pa po njoj malo pišem i tak... bumo vidli kad bum diplomirala :D

Silvia

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ja obavezno moram k'o papagaj ponavljati sve što pročitam na glas, zato će me dragi potjerati u spavaću sobu da on može u miru gledati televiziju :) Morat ću se dovesti u red, jer radim, poslije posla, oko 7, kad skuhamo i pojedemo, pročitat ću koliko bude stalo u glavu, a vikendom po 4 sata (2 prijepodne, 2 popodne). Mislim da ne bih trebala više od 3 tjedna maksimalno za lakše ispite ovim tempom, a onda pred ispit, tjedan dana prije tešem ono što mi još nije sasvim sjelo. Moram prodrmat moždane vijuge, poslije svih tih godina neučenja :p Al može se, zar ne, nemam djece, nemam nekih obaveza, osim posla :)

Angelsss

Divim se svima vama koji učite duže od 2 sata u komadu :)
Mislim, mogu ja čitati i 10 sati ali ako nisam skoncentrirana, džabe :D
U pravilu učim samo vikendima po cca 3-4 sata (recimo za vikend počinjem učiti nauku za ispit u 11. mjesecu), nisam u mogućnosti više zbog posla. I uglavnom brljavim, imam kojih sat vremena kvalitetnog učenja, a ostalo bude nagovaranje. A onda, 5 dana prije ispita ne spavam, nego svaki dan nakon posla učim do sitnih noćnih sati, a koncentracija je tada vrhunska... Naravno, lupam glavom što sam neozbiljna i nikako da naučim rasporediti vrijeme, ali šta ćeš kad si kampanjac, ne možeš pobjeći od sebe :D

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks