AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativna javna uprava

Josipa1980

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kolege kak je bilo na seminaru jucer?

i predavanju?
Na predavanju moja malenkost nije bila, ali bila su izlaganja (svaki svoj dio prema dogovoru od prošlog puta, za one koji će polagati preko kolokvija), neka me isprave ako griješim, a na seminaru isto izlaganja smo imali, iduće srijede nemamo zbog ispitnih rokova, zadatke ćemo dobiti opet mailom (iste zemlje koje smo imali za jučer, samo više teritorijalna podjela, valjda) uostalom vidjet ćemo i imamo neko predavanje obavezno 04.12.profesorice iz Slovenije od 16 ili 16.30 i to nam pokriva dva sudjelovanja na seminaru 03. i 10. 12. Nemam bilješke kod sebe pa pišem na pamet, ispravite me...

Antonija

jel netko zna da li sutra ima predavanja i seminara? da nebi došla ko danas na sudsku kontrolu i poljubila vrata :D

lampa

Pitanje za izvanredne studente- da li se mora ici na neka predavanja za seminar? Ja sam dobila temu od prof.Marčetić, i kad sada to moramo predati/izlagati? Pisalo je na netu ali sad ne mogu naci taj post. Tnx

Silenius

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

Antonija

jao što s nama redovnima koji ne možemo na predavanja za seminar? ponovno upisivati? da li se može prikrpati na izlaganje izvanrednih :p :/

Silenius

jao što s nama redovnima koji ne možemo na predavanja za seminar? ponovno upisivati? da li se može prikrpati na izlaganje izvanrednih :p :/
Najbolje se obratiti profesorici koja je mentor i kod koje je bila podjela tema, te probati s njom dogovoriti sve.

Silenius

da li postoji neki dr mail od prof Marčetić. jer na ovaj net.hr ništa ne odgovara.plizzz:blush:
Može se otići i na katedre pravnog fakulteta i pod katedrom - opće informacije o katedri imaju svi mailovi i brojevi telefona profesora.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks