AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Komparativna javna uprava

dsvlux

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ma ja sam to pred tjedan dana poceo ucit i uhvatila me panika jer sam mislio da necu stic. A sada sam flegma,skroz kako se ispit blizi. Ako padnem i ovako komparativnu izlazim kasnije posto ce knjiga izaci sredinom 3.mj,bar mi je tako prof.Lalic u mailu odgovorila.

vesna.h.

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nisam ni ja nakraju odjavila, sad cu vidjet dali cu izaci. Nadam se da ispit nebu bas u utorak. Pa mozda nes uspijem. A ako i ne dodjem inako mi je pad pa cu vidjeti. Puno je toga.

dsvlux

Bome je,baš su natrpali toga. Ja sam uspio nekih 7/8 prezentacija proć pa to ponavljam.. sto je tu je.. a kažu kolege da je usmeni obično oko srijede/četvrtka. Vidjet ćemo sutra sve.

vesna.h.

A da. Ja sam prosla sve osim albanije srbije i estonije, a ovo kaj sam prosla ne znam bas. Mozda mi pocne sjedat veceras i sutra. Ucim , ak nis bit ce mi lakse za dr. Rok

Katarina J

Prezentacije su detaljnje, opširne i ne baš jednostavne. Knjiga (ako je uopće izašla) će biti još opširnija (kao što je prof. rekla), tako da je stvarno dosta učit iz prezentacija za ovaj rok u veljači,a za sljedeće rokove se ispituje po knjizi.
Hvala :)

dsvlux

Sretno nam bilo svima. Kako stojite vi sa komparativnom? Ja sad ponavljam što se ponoviti da i to je to.

zoks3

Ja sam ok.Meni je to zanimljivo.Bio sam jednom davno kod prof Marčetić, ne znam kako ona ispituje ovaj predmet

dsvlux

A cuj..sad nemamo što za izgubit..i ovako dolazi kasnije knjiga,tko zna koliko će biti opširna,a u svakom slučaju ćemo morat više učiti.Možda nam se smiluju,tko zna.

Marinica

Ja sam sutra u 10 30. S obzirom da sam u Gundulicevoj pretpostavljam da ce bot Lalicka.

Sretno nam bilo!
I ja isto ponavljam :D

vesna.h.

Kad bi barem ja mogla samo ponavljat, kad nisam naucila.ni ono kaj sam prosla. Jos uvijek nisam sigurna dal cu se sutra pojaviti.

Promjena termina kod prof. Marcetic,sutra u 10 i 15, objavljeno na katedri.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks