Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Možeš mi samo još reć kad je ispit? Da znam kad bude otprilike na drugom rokuidem ja, učim po toj maloj skripti pa ćemo vidjet, napišem ti![]()
rok je bio 31. a stavili su nam sutra u 17h.Možeš mi samo još reć kad je ispit? Da znam kad bude otprilike na drugom roku
Hvala ti puno i sretno!![]()
rok je bio 31. a stavili su nam sutra u 17h.Možeš mi samo još reć kad je ispit? Da znam kad bude otprilike na drugom roku
Hvala ti puno i sretno!![]()
Jel profesorica trazi detalje il je dovoljno da se osnovno kaze?evo kako sam obećalaprofa je ok, ne gnjavi puno, bilo nas je 6, prve 3 smo prošle, za ostale ne znam. Moja pitanja: Izvori međunarodnog prava i malo objasnit, tijela vanjskog zastupanja, funkcije konzularnog ureda i počasni konzul. a od kolegica su bila: što je država, funkcije Ministarstva vanjskih poslova, subjekt međunarodnog prava, članovi konz ureda, imuniteti dipl predstavništva i što znači sloboda općenja, upravne funkcije konz ureda u vezi državljanstva i o naturalizaciji (prirođenju) je pitala, konzularni brak, međunarodnopravna pomoć u građanskim stvarima i mislim da je to to uz koje podpitanje. ugl ja sam učila po skripti od 13str, a na stranici od faksa imate objavljene prezentacije od profe koje mogu bit od pomoći, al ja sam ih vidjela na dan ispita pa nisam stigla usporedit sa skriptom sve. al obavezno skinut i po njima sve proć jer je lijepo napisano i objašnjeno
sretno!
[DOUBLEPOST=1486039362,1486039266][/DOUBLEPOST]evo kako sam obećalaprofa je ok, ne gnjavi puno, bilo nas je 6, prve 3 smo prošle, za ostale ne znam. Moja pitanja: Izvori međunarodnog prava i malo objasnit, tijela vanjskog zastupanja, funkcije konzularnog ureda i počasni konzul. a od kolegica su bila: što je država, funkcije Ministarstva vanjskih poslova, subjekt međunarodnog prava, članovi konz ureda, imuniteti dipl predstavništva i što znači sloboda općenja, upravne funkcije konz ureda u vezi državljanstva i o naturalizaciji (prirođenju) je pitala, konzularni brak, međunarodnopravna pomoć u građanskim stvarima i mislim da je to to uz koje podpitanje. ugl ja sam učila po skripti od 13str, a na stranici od faksa imate objavljene prezentacije od profe koje mogu bit od pomoći, al ja sam ih vidjela na dan ispita pa nisam stigla usporedit sa skriptom sve. al obavezno skinut i po njima sve proć jer je lijepo napisano i objašnjeno
sretno!
Ne ide previše u detalje ali pita i iz knjige. Za bolju ocijenu preporučam da prođete kroz knjigu. Inace izvlači za dvojku koliko god može. Nije joj namjera rusiti ikoga. Ako vam nije do bolje ocijene skripta je dovoljna.Jel profesorica trazi detalje il je dovoljno da se osnovno kaze?
Oprosti o kojoj je knjizi rijec? Nisam u toku trenutno sa faksom, pokusalasam naci na katedri ali nisam nasla:/Ne ide previše u detalje ali pita i iz knjige. Za bolju ocijenu preporučam da prođete kroz knjigu. Inace izvlači za dvojku koliko god može. Nije joj namjera rusiti ikoga. Ako vam nije do bolje ocijene skripta je dovoljna.
Oprosti o kojoj je knjizi rijec? Nisam u toku trenutno sa faksom, pokusalasam naci na katedri ali nisam nasla:/Ne ide previše u detalje ali pita i iz knjige. Za bolju ocijenu preporučam da prođete kroz knjigu. Inace izvlači za dvojku koliko god može. Nije joj namjera rusiti ikoga. Ako vam nije do bolje ocijene skripta je dovoljna.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.