Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Meni također još ne nudi mogućnost prijave...Kolege koji ste prvi puta upisali Konzularno jel mozete prijaviti ispit? Ja mogu prijaviti sve osim konzularnog pa me zanima je li i drugima tako ili moram slati mail sanji?
Tako bi trebalo biti da..Meni također još ne nudi mogućnost prijave...
Jel zna netko jel vrijedi ono da biramo profesora i ovisno o tome kojeg odaberemo to gradivo koje on odredi i odgovaramo?
What? Prvi put cujem za to , i kog onda odabrati? Koliko citam prof Rusan je ok, hvala vam na odgovorimaMeni također još ne nudi mogućnost prijave...
Jel zna netko jel vrijedi ono da biramo profesora i ovisno o tome kojeg odaberemo to gradivo koje on odredi i odgovaramo?
Na zimskom roku ispituje prof Rutvica, a u 04mj katedra s upravnog pravaKako se onda odabere profesor? Jer ne piše na kojem je roku koji
HvalaNa zimskom roku ispituje prof Rutvica, a u 04mj katedra s upravnog prava
Pretpostavljam prezentacije koje su objavili prof. Ofak i Šikić: Državni službenici i namještenici u službi vanjskih poslova, Europsko upravno pravo - uvod, Dioba vlasti između EU i država članica, Konzularna zaštita građana EU, stalno predstavništvo RH pri EU i EURATOM, Diplomatski protokol i Upravno-pravne konzularne funkcije. Barem su to prezentacije koje je ta katedra objavila.S obizirom da ovaj rok ispituju profesori upravnog prava, zna li netko sto tocno treba uciti za ispit? hvala
Jel bio netko na ovom roku i jel su ispitivali samo ovo navedeno gradivo? HvalaPretpostavljam prezentacije koje su objavili prof. Ofak i Šikić: Državni službenici i namještenici u službi vanjskih poslova, Europsko upravno pravo - uvod, Dioba vlasti između EU i država članica, Konzularna zaštita građana EU, stalno predstavništvo RH pri EU i EURATOM, Diplomatski protokol i Upravno-pravne konzularne funkcije. Barem su to prezentacije koje je ta katedra objavila.
Bila sam ja, profesor Frane je ispitivao. Bazirao se je na te prezentacije, ali je pitao i imunitet, razrede dipl. Predstavništva i tak neke općenite stvari vezano za dipl. i konzularne urede. Pitao je međunarodni ugovor, sve o njemu zapravo, diplomatski protokol... ne sjećam se više svega.J
Jel bio netko na ovom roku i jel su ispitivali samo ovo navedeno gradivo? Hvala![]()
Hvala tiBila sam ja, profesor Frane je ispitivao. Bazirao se je na te prezentacije, ali je pitao i imunitet, razrede dipl. Predstavništva i tak neke općenite stvari vezano za dipl. i konzularne urede. Pitao je međunarodni ugovor, sve o njemu zapravo, diplomatski protokol... ne sjećam se više svega.
Ja bi isto molim da mi netko pošalje literaturu za 2 mj. I kako znamo tko ispitujeBok ljudi, je li nekom problem poslati mi prezentacije odnosno literaturu za konzularno na mail, za rok u drugom mjesecu ? Puno hvala unaprijed![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.