AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Koronavirus i potres - *Zimski semestar UŽIVO*

Suzy91Zg

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Profesori sami kažu da ako hoćemo imati vrhunske kriterije (kakve po njima ovaj fakultet ima) onda su online ispiti od kuće snižavanje kriterija težine polaganja ispita. U prilog im ide i onaj podatak da je na ljetnim rokovima 16% veća prolaznost na ispitima nego na prijašnjim uživo rokovima.

Zato inzistiraju da barem usmeni dio bude uživo.
vrhunski kriteriji? A kakvi su to? Moras znat kompletno gradivo i nadat se da je dobar dan da prodjes. Nastavno na temu, sumnjam da ce im se zelja uvazit uz ovoliki broj oboljelih. Nadam se samo da necemo saznat oblik izvodjenja ispita 16.11 kad krenu rokovi

hele246

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
vrhunski kriteriji? A kakvi su to? Moras znat kompletno gradivo i nadat se da je dobar dan da prodjes. Nastavno na temu, sumnjam da ce im se zelja uvazit uz ovoliki broj oboljelih. Nadam se samo da necemo saznat oblik izvodjenja ispita 16.11 kad krenu rokovi
Točno, ja i nitko drugi ne želi zaraziti svoju obitelj , a vidim da oni na svoju uopće ne misle , to nije gripa danas ako niste pročitali umrla je žena s 33 godine od covida .

hele246

Točno, ja i nitko drugi ne želi zaraziti svoju obitelj , a vidim da oni na svoju uopće ne misle , to nije gripa danas ako niste pročitali umrla je žena s 33 godine od covida .
Jer da profesori misle na svoju obitelj ne bi tako nešto predložili:(

Suzy91Zg

Jer da profesori misle na svoju obitelj ne bi tako nešto predložili:(
Ja imam doma djecu od 1 mj i 14 mj i ne pada mi napamet ic na faks sa hrpom drugih studenata a i profesora i ostalog osoblja dok se situacija ne primiri.

hele246

Ja imam doma djecu od 1 mj i 14 mj i ne pada mi napamet ic na faks sa hrpom drugih studenata a i profesora i ostalog osoblja dok se situacija ne primiri.
U pravu ste, ja imam doma mamu , tatu i baku 89 godina, ni meni nebude palo na pamet da idem na faks , tim profesorima valljda nije do nas, njih i njihove obitelji, to je sramotno od njihove strane .
Čekam kad se situacija primiri , a to nebude uskoro .

nikky

[ISPITI U ZIMSKOM SEMESTRU]

Drage kolegice i kolege,

odlučeno je da će svi ispiti do kraja zimskog semestra biti provedeni online. Svaka katedra će na svojim stranicama i na Merlinu postaviti obavijest o točnom obliku ispita unutar par dana.

Vaš SZ

nepravni

[ISPITI U ZIMSKOM SEMESTRU]

Drage kolegice i kolege,

odlučeno je da će svi ispiti do kraja zimskog semestra biti provedeni online. Svaka katedra će na svojim stranicama i na Merlinu postaviti obavijest o točnom obliku ispita unutar par dana.

Vaš SZ
SLAVA KRISTU :D

nepravni

ljudi ja nisam upisala upravno postupovno pravo ove godine ali mi se predmet našao u reprozitoriju na Merlinu. Dal da javim nekome na faksu ili da se prikrpam predavanjima, spremim barem materijale za slijedeću godinu..? savjeti, iskustva molim xD

Logan

Pozdrav, ne znam gdi da postavim pitanje pa cu ovdje.. Uglavnom,kolega je pao na komisiji ispit u 9.mjesecu i sad ima zabranu izlaska 3 mjeseca, znaci do veljace. Medutim, na studomatu mu dozvoljava prijavu tog istog ispita sad na roku u studenom, pa me zanima, da li da se vodi za zabranom od 3 mjeseca ili studomatom? Hvala

maja1307

Pozdrav, ne znam gdi da postavim pitanje pa cu ovdje.. Uglavnom,kolega je pao na komisiji ispit u 9.mjesecu i sad ima zabranu izlaska 3 mjeseca, znaci do veljace. Medutim, na studomatu mu dozvoljava prijavu tog istog ispita sad na roku u studenom, pa me zanima, da li da se vodi za zabranom od 3 mjeseca ili studomatom? Hvala
neka si točno preboriji dane.. ako je 90 dana onda oke. No, ja sam imala istu situaciju i rekla mi je Sanja da samo moram poslati zamolbu putem podrska.pravo.hr i da mi se odobri raniji izlazak na ispit što mi je i odobreno.

Logan

neka si točno preboriji dane.. ako je 90 dana onda oke. No, ja sam imala istu situaciju i rekla mi je Sanja da samo moram poslati zamolbu putem podrska.pravo.hr i da mi se odobri raniji izlazak na ispit što mi je i odobreno.
Komisija mu je bila na drugom roku u rujnu,znaci zabrana bi mu isticala krajem prosinca. Znaci ako posalje zamolbu i odobre mu je mogao bi vec sad izaci na rok u 11.mjesecu, ako sam dobro shvatio?

ana.lagin

Komisija mu je bila na drugom roku u rujnu,znaci zabrana bi mu isticala krajem prosinca. Znaci ako posalje zamolbu i odobre mu je mogao bi vec sad izaci na rok u 11.mjesecu, ako sam dobro shvatio?
Molba bi prosla da su upitna 2,3 dana, ali ovdje je rijec o skoro mjesec dana i to ti sto posto ne bude proslo.

maja1307

Meni je Sanja napisala da raniji izlazak na ispit nakon pada komisije nitko ne moze zabraniti, o cemu odlucuje uprava fakulteta. Tj. Marko Šikićć kao predstojnik.. tako da ako napise dobre argumente zasto zeli sada, odobrit ce mu.

Logan

Meni je Sanja napisala da raniji izlazak na ispit nakon pada komisije nitko ne moze zabraniti, o cemu odlucuje uprava fakulteta. Tj. Marko Šikićć kao predstojnik.. tako da ako napise dobre argumente zasto zeli sada, odobrit ce mu.
Znaci, ne kosta ga nista poslati molbu? Ako odobre, odobre, ako ne, nista..

Inabram

Kolege,da li je netko uplaćivao 2.ratu školarine? Idem na podrška.pravo.hr ali mi stalno prikazuje obrazac za molbu. Poslala sam Sanji mail ali još nema odgovora. Ili ako netko ima link.

xxxy

Kolege,da li je netko uplaćivao 2.ratu školarine? Idem na podrška.pravo.hr ali mi stalno prikazuje obrazac za molbu. Poslala sam Sanji mail ali još nema odgovora. Ili ako netko ima link.
Ja sam normalno uplatila na one podatke kao i za prvu raru

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks