ima imaniti danas nije proveden upis.. ima li vas još haha?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ima imaniti danas nije proveden upis.. ima li vas još haha?
naravno da imaniti danas nije proveden upis.. ima li vas još haha?
Potvrdu mozes preuzeti putem studomata (potvrde-->e zapis o statusu studenta)Meni je proveden upis na studomatu i rijesen zahtjev za prelazak u izvanredne. Takoder sam dobila i potvrdu o trajanju studentskih prava, i mene sad zanima dal mi je ta potvrda dovoljna da otidem u HZZO u svom mjestu prebivališta kako bi i dalje ostvarila pravo na obvezno zdravstveno osiguranje ili ih moram moljakat da mi izdaju potvrdu koja mi zapravo treba? Dobila sam veoma konfuzan odgovor od Tomislava iz referade: 'provjerite karticu e-zahtjeva.'
Gdje to treba provjerit? Isla sam na [email protected] i pod rijesenim zahtjevom sam pronasla tu potvrdu o trajanju studentskih prava, ali nisam bas sigurna da je to ta potvrda koja mi treba.
Rokovi ce bit vidljivi kad svima zavrse upiseDa li vi vidite rokove, za građansko nemam za 11mj.? Taj predmet sam odslušala, dakle mogu izaći ili ja nešto krivo zaključujem, to mi ostalo sa druge...
Meni su vidljivi rokovi na studomatu, pišu samo rokovi za 11 i 1 mj, rok u 11 mj počinje od 15.11.Rokovi ce bit vidljivi kad svima zavrse upise
imaIma još netko da mu nije upisano?
Ja nisam. Uplaceno sve na vrijeme, upisani na studomatu al i dalje nista.Ima još netko da nije upisan?
Ja znam kome ne bih.Pozz, kolege!
Sve mi je ok sa Studomatom, pojavili su mi se rokovi, ali na Merlinu mi i dalje piše : Nemate upisanih e-kolegija.
Što mislite kome da se obratim za Merlin?
Sanji, Tomislavu ili nekom trećem?
Hvala![]()
ja sam se javljala gđi. Sanji na mail ona me je stalno slala Koščaku da ona nema niš s izvanrednima studentima i iskreno mnjemu moraš biti svaki dan dosadna tj, svaki dan slati mail njemu.Hahaha OK, hoću.
Hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.