Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mislim da je na posljednjem meet sastanku sa SZ- om, jedan kolega spomenuo da su nasi profesori oformili kao neki odbor radi ocuvanja tradicije pf-a, a u to ocuvanje ujedno spada i tradicija indeksa..tako da sumnjam da ce skoro ukinutiDa, indeks više ničemu ne služi. Mislim tako je moglo biti već zadnjih 15 godina, ali eto trebalo je ovo sranje da odgovorni ljudi shvate da indeksi u 21. stoljeću ničemu ne služe.
i mene je ovo začudilo, vidim da su novinari 24sata objavili...e sad pitanje je jesu li to dobili od studentskog zbora ili od nekog pojedinca...
i mene je ovo začudilo, vidim da su novinari 24sata objavili...e sad pitanje je jesu li to dobili od studentskog zbora ili od nekog pojedinca...
Trebao bi biti u 13h da , mislim da će Studentski zbor na službenoj facebook stranici objaviti ishod sastankakad ce se saznati za cijenu boda? u 13 sati je taj sastanak?
hvala tiTrebao bi biti u 13h da , mislim da će Studentski zbor na službenoj facebook stranici objaviti ishod sastanka
Koliko dugo traju te sjednice?hvala ti![]()
I mene to zanima...predugo to traje...ima li netko informaciju? skoro je 16 h...
Stvarno je žalosno da Pravni fakultet tako postupa prema studentima. Ja nisam nikad čula, a hvala bogu na faksu sam ukupno provela 9 g. , da su nekome odobrili plaćanje na više rata. S obzirom da mi imamo isprane mozgove od "prava" više rata bi trebalo znači barem više od dvije rate, a koje su sada dozvoljene, zapravo plaća se posebno zimski posebno ljetni semestar (školarina na dvije rate, dva anuiteta ili pol sad pol poslije). I tko su ti koji su glasali PROTIV plaćanja na rate - vjerojatno neki buržuji kojih baš briga za sve. Danas se sve živo plaća na rate, ali očito je da bi faksu bilo previše love dati za provizije bankama kada bi dozvolili plaćanje na rate. Iz vlastitog iskustva mogu reći da sam padala na ispitima samo kako bi ih platila barem još jednom da zarade lovu. I sada su povisili cijenu ETCS boda...svašta. Žao mi je svih studenata koji ovo proživljavaju i nas koji imam loša iskustva jer Pravni fakultet na svakog ostavi traga. Isto tako mislim da bi se trebali više potruditi da se čuje i i situacija na Stručnom studiju javne uprave. Čitala sam na portalu srednja.hr neka iskustva studenata prava zadnjih godina.Za kolege koji ne prate obavijesti studentskog zbora na facebooku
Drage kolegice i kolege,
jučer je održana sjednica Fakultetskog vijeća na kojoj se glasovalo o naša 3 peticijska prijedloga: smanjivanju uvjeta za upis više godine na 44 ECTS boda, omogućavanju plaćanja školarine na više rata i smanjenju školarine za najpogođenije studente. Rezultati su sljedeći:
1. 44 ECTS - 43 za, 73 protiv, 26 suzdržanih
2. Rate - 65 za, 53 protiv, 24 suzdržanih
3. Smanjenje školarine - 55 za, 62 protiv, 23 suzdržanih
Niti jedan od naša tri prijedloga nije usvojen (traži se većina prisutnih, dakle 50%+1 od svih koji su glasovali).
Ipak, kod drugog prijedloga Uprava je tvrdila da ga nema potrebe usvojiti jer takva praksa već postoji - odnosno da već odobravaju plaćanje na više rata studentima koji im pošalju molbu s valjanim razlogom. Sukladno tome, tražit ćemo od Uprave da tu informaciju javno objavi u obliku obavijesti kako bi svi studenti našeg Fakulteta bili svjesni te mogućnosti.
Dakle faks jos nije stavio obavijest, ne zna se nista osim da niti jedan od prijedloga SZPF nije usvojen.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.