Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ali kak su kolokviji online , ma ja mislim da će možda promijeniti na online jer brojke ne budu padale nego rasle zbog os. šk i srednje školeNazalost, nekako sam i ocekivala da cemo i dalje imat ovaj hibridni model polaganja ispita, bez obzira na to kaj su brojke oko 8-9 tisuca.![]()
Meni nije dostupan isto, trebao bi biti 7.2.,a piše mi 2.2.Da li jos nekome na elektronicnom obrascu putem kojeg bismo trebali poslati potvrdu, nije dostupan zeljeni rok za prijavu?
Ta covid potvrda ti nije garancija. Evo što se nama desilo na radnom mjestu. I ja i kolega cijepljeni smo po treći puta. Kolega je na porti izmjerio temperaturu (bila je ok), zatim pokazao portiru Covid potvrdu, prošao punkt, te otišao na kolegij. Bio u prostoriji sa desetak ljudi oko sat vremena i oko 10,00 sati osjetio simptome tipa glavobolja, gušenje u prsima, i temperatura koja je bila 38,5 uglavnom javio mi je da je jedva došao kući. I naravno pozitivan na koronu, a cijepljen treći put. Zato i dalje ostajem pri tome zašto se sve ne održava on-line. Ovako ugrožavamo ne samo sebe veći oko sebe.Meni nije dostupan isto, trebao bi biti 7.2.,a piše mi 2.2.![]()
Da, potpuno se slažem. Covid potvrde su izgubile smisao. I ja se isto nadam online usmenima. Nema svrhe uopće dolaziti na fakultet kad možemo odgovarati online. Držimo fige da se probude!Ta covid potvrda ti nije garancija. Evo što se nama desilo na radnom mjestu. I ja i kolega cijepljeni smo po treći puta. Kolega je na porti izmjerio temperaturu (bila je ok), zatim pokazao portiru Covid potvrdu, prošao punkt, te otišao na kolegij. Bio u prostoriji sa desetak ljudi oko sat vremena i oko 10,00 sati osjetio simptome tipa glavobolja, gušenje u prsima, i temperatura koja je bila 38,5 uglavnom javio mi je da je jedva došao kući. I naravno pozitivan na koronu, a cijepljen treći put. Zato i dalje ostajem pri tome zašto se sve ne održava on-line. Ovako ugrožavamo ne samo sebe veći oko sebe.
Nadam se da se budu probudiliDa, potpuno se slažem. Covid potvrde su izgubile smisao. I ja se isto nadam online usmenima. Nema svrhe uopće dolaziti na fakultet kad možemo odgovarati online. Držimo fige da se probude!![]()
studentskom zboru je to valjda ok. A da se njega tako svaki dan traži kao mene na ulazu na posao da vidiš kak bi reagirao. Dođe mi da si tu potvrdu nalijepim na čelo ili napravim tetovažu da ne kopam po torbi.I DALJE NIŠTA OD BUĐENJA PA KAJ NITKO IZ STUDENTSKIH ZBOROVA NE MRE ZAMOLITI PROFESORE DA IMAMO SVE ONLINE , SVAKI DAN 20 HILJADA ZARAŽENIH A NAJVIŠE DJECE I MLADIH DOBRO ONI SE BUDU OPRAVILI ALI DONESU I DOMA , EVO SVAKO MALO MOJA MALA SUSJEDA DOLE JE U SAMOIZOLACIJI NARAVNO I JEDAN OD RODITELJA JER ONA IMA 7 GOD , NEMERE SAMA BITI DOMA ( DJECI SVAŠTA PADNE NA PAMET) PONEKAD JU PRIČUVA TETA A I BAKA .
BILA SAM U LJEKARNI ČULA SAM JEDNOG TATU CIJELI RAZRED U SAMOIZOLACIJI.
NEZNAM AKO TO NIJE ALARMANTNO ONDA KAJ JE ??
KAJ SE ČEKA ????![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.