Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Bitno da donacije za obnovu faksa primaju. HahaNe brini, ne zna nitko jer još uvijek nisu ništa objavili. A za 10 dana je rok. Dno dna.
To i mene zanimaJel netko u kontaktu sa kolegama pravnog studija da barem okvirno znamo kako bi trebali online ispiti izgledati?
Imaju nesto sigurno,ako nista grupe na fejsu?To i mene zanima
Pokusala sam naci njihov forum ali mi nije bas poslo za rukom...jel moguce da ga nemaju?
Bio je Pravokutnik.com, ali je propaoTo i mene zanima
Pokusala sam naci njihov forum ali mi nije bas poslo za rukom...jel moguce da ga nemaju?
faksomat je sad, zar ne?Bio je Pravokutnik.com, ali je propao
Pozdrav,ja ne mogu na Eup,Opd,Oup1, baš sam ljuta.Na koji mail si slala upit za kolegije?A da ne pričam da ni nakon 2 maila nisam dodana na kolegij OUP II koji sam upisala u ljetnom semestru... tragikomično
Nisi jedina i ja sam u radnom odnosu i muku mučim za godišnji jer trebam sve isplanirati. Najviše me smeta kada ispite ili kolokvije stave ujutro, dva puta zaredom. Kao da ih nema dosta na katedrama da se ne bi koji ispit održao i u poslijepodnevnim terminima. Organiziraju sebi posao kako njima paše. Zaboravljaju da nije sve iz državnog proračuna već iz naših đžepova. Tak da nisi sama i kod mene je sve izglednija stvar da ću ostaviti za 6 i 7 mjesec.Jako je ovo neorganizirano sve i mislim da oni ne shvaćaju da neki (ja sam izvanredni student) moraju i raditi i danima tjednima unaprijed moraju tražiti slobodno ili godišnji, ako ga imaju jer nas je zbog korone puno bilo na prisilnom GO...lagano se vidim na rokovima u lipnju i srpnju...
Pa na koji način oni misle organizirat ispite iz državne i EUP-a? Planirala sam sad izać na državnu, i sad zbog njihovih gluposti gubim ispitni rok bezveze!Našla sam mailove tam di je info o kolegiju na stranici fakulteta pa sam poslala, svi oni kaj završavaju sa @pravo.hr. Turudić iz OUP je reko da će me dodat na 1 i 2 pa još ništa, a katedra za upravnu znanost gdje je Eup i državna uprava neće kolegije iz zimskog semestra stavljati na Merlin (tak mi Giljević odgovorio)...
Može li mi tko potvrditi jesam dobro shvatila...
Ja sam planirala na ispit iz sudske kontrole uprave (drugi dio kolokvija) i ako sam dobro shvatila prema ovoj tablici ispit ce biti usmeni jer su kućice u kojoj pise problemski zadatak i odabir vise ponudjenih odgovora oznaceni sa NE a usmeni sa DA ? Ili se jos nisu skroz smislili. Ne znam ima li smisla poslati email nekom s katedre.
Mislim praksa do ove korona situacije je bila da se prvo pise drugi dio kolokvija i onda odgovara usmeno.
Hvala!
Ja također učim za ispit iz sudske kontrole uprave, baš ispit, i koliko sam razumjela usmeni je samo !Može li mi tko potvrditi jesam dobro shvatila...
Ja sam planirala na ispit iz sudske kontrole uprave (drugi dio kolokvija) i ako sam dobro shvatila prema ovoj tablici ispit ce biti usmeni jer su kućice u kojoj pise problemski zadatak i odabir vise ponudjenih odgovora oznaceni sa NE a usmeni sa DA ? Ili se jos nisu skroz smislili. Ne znam ima li smisla poslati email nekom s katedre.
Mislim praksa do ove korona situacije je bila da se prvo pise drugi dio kolokvija i onda odgovara usmeno.
Hvala!
Onda sam ipak dobro shvatila...Ja također učim za ispit iz sudske kontrole uprave, baš ispit, i koliko sam razumjela usmeni je samo !
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.