Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam od izbornih predmeta upisala socijalnu politiku i izborne sustave jer su mi se činili zanimljivi i to je bila preporuka drugih kolega i nisam pogriješila, stvarno su jednostavni. Čula sam da je policijsko pravo dosta teško, a sad...Sve je to individualno.Zanima me za izborne predmete, koji spadaju u lakše?
I da li se odabiru kao i predmeti smjera, tipa koji ostanu slobodni kad upisuješ godinu, ili kako?
Hvala.
Najteži su oni glavni predmeti: Upravno postupovno pravo i Lokalna samouprava (meni osobno je UPP skratio život za nekoliko mjeseci :crazy: :angry: ), a što se ostaloga tiče...hmm..pa ovisi o tome što odabereš kao predmete smjera i izborne. Ja sam imala međunarodno-upravni smjer i bila sam oduševljena (što gradivom što profesorima) i pri tome ne mislim na količinu gradiva već na sadržaj (Konzlularno pravo, Poredbeno ustavno pravo i Pravo EU).Evo ako netko od kolega sa 3. god moze napisat koji su im bili najlaksi a koji najtezi predmeti
neće te nitko ispitivati i čuvati ocjenu ako nisi još upisao predmet. ta mogućnost čuvanja ocjena postoji u slučaju da si parcijala, tj da si upisao neke predmete s treće godine a još ih ne možeš polagati dok ne položiš sve s druge..Kolege s treće, jedno pitanjeda li ima netko od profesora ili neki predmeti da se mogu polagati, a da se ocjena čuva. Naime, upisati ću pad druge, pa ako riješim te ispite do 4 mj. da mogu izaći na ispite iz treće, pa da se sačuva ocjena do upisa u treću? Hvala :razz:
mislim da ne možeš pogriješiti što god da izabereš. jedino je ekonomski smjer imao bolje raspoređena predavanja prošle godineJoooooj nikako se nemogu odluciti između međunarodnog smjera i ekonomskog... Može savjet , preporuka??? Sutra idem na upis ... Pliz![]()
mislim da ne možeš pogriješiti što god da izabereš. jedino je ekonomski smjer imao bolje raspoređena predavanja prošle godinemislim da možda ekonomski smjer ima jedan malkoc zeznutiji predmet, tj profesora. pročitaj na forumu o svakom predmetu smjera pa vidi. nitko ti ne može točno reći kad nije išao oba smjera
![]()
prije je bio, dok je poredbeno predavala kostadinov. ali sad je neki drugi prof i ne bih ti znala reći..Po prethodnih par postova sam skužila da je Poredbeno ustavno pravo jednostavnije od Prava Europske unije!
Pa hajde vi koji ste polagali, ili ste čuli iz kuluara...jel' to istina, ili?!
Jel' se većina slaže u jednom tj. tome, da je Poredbeno ipak ponešto jednostavnije, lakše od Prava EU... ?
![]()
Da...navodno je lakše od Prava EU...barem tako kaže većina...prije je bio, dok je poredbeno predavala kostadinov. ali sad je neki drugi prof i ne bih ti znala reći..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.