Ta "sitnica" se već godinama na njihovoj katedri gura pod tepih, dovodi ljude za tren oka u neizvjesne situacije, tj.pred komisiju... Nije istina da se ništa nije tražilo, Koprića je nekolicina studenata (ne znam radi li se o vijeću) našeg lijepog fakulteta tražila da produži ispit barem 5 minuta ali svi su se slatko nasmijali na taj prijedlog :angry: Osobno nisam imala nikakvih poteškoća s njihovom katedrom sve dok nisam izašla 5 puta na ULJP, nadam se da me neće zadesiti ista "sudbina" i sa Lokalnom, jer ipak mi je ovo zadnji ispit pred diplomski... Današnji ispit : sva pitanja su bila tako koncipirana da je na njih mogao u 30 min odgovoriti netko sa nadnaravnim sposobnostima :shocked: tako sam tako blizu a opet taaakooo dalekooo! :sad:e da jos jedna sitnica koja bi mogla ubuduce pomoci ljudima...neka cura je pitala Skaricu da zasto imamo tako malo vremena za tako opsirna pitanja?Ugl,rekao joj je da je to zato sto svako misli samo na sebe i niko se nije potrudio predloziti da se poveca vrijeme ispita.A kad bi se dao prijedlog za to vjerojatno bi se udovoljilo::luxhello: .Eto ako neko nesto zna o tome di i kako to isposlovati neka se javi...btw danasnji pismeni je bio veoma zahtjevan i po meni tezak.:sad: