Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
imaš pitanja od zadnjeg roka na početku ove straniceMolimm vas da mi napisete pitanja od zadnjeg roka ( onog u 4 mjesecu).
hvala puno!
Nije to iz zakona, niti mi imamo city managera. To je jedan malo dio u knjizi, par rečenica, ne mogu ti reći koja strana jer se ne sjećam i nemam knjugu kod sebe. Ako nemaš knjigu, neka netko napiše. To je pred kraj negdi.Ekipa moze mala pomoc?? Sto se mora reci za city managera? Jel se to odnosi na onaj clanak iz zakona o gradu zgbu gdje se govori o povjereniku ili je to nesto drugo??nasla sam to pitanje na forumu a ne znam gdje naci odgovor na to...pliz pliz help...unaprijed zahvaljujem
Pa pismeni ispiti katedre upravnih znanosti su uvijek utorkom u 10 sati, čudno da nisi do sada skužila tu tradicijuMolila bih da netko napiše u koliko sati je ispit iz lokalne u utorak kada stave obavijest. Hvala.
Rekli su da ce sutra biti rezultati objavljeni do 20h, tak da ce usmeni vjerojatno biti u cetvrtak.Jeli usmeni sutra ili prekosutra?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.