Na prošlom roku pismeni je bio utorak u 10 sati ĆM 4.Molim pomoć...gdje se održava pismeni ispit? na gornjem gradu ili... ? Ispit je u utorak, a nikakve obavijesti nema kada i gdje?!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Na prošlom roku pismeni je bio utorak u 10 sati ĆM 4.Molim pomoć...gdje se održava pismeni ispit? na gornjem gradu ili... ? Ispit je u utorak, a nikakve obavijesti nema kada i gdje?!
Može pitanja s današnjeg roka?Na prošlom roku pismeni je bio utorak u 10 sati ĆM 4.
skripta pa dodatno najbitnije stavke zakona, imaš sve u raspravama prethodnim vezano za skripte i stranice koje su za kolokvij bileIz čega ste spremali ispit? Neka skripta ili samo zakoni?
Danas je bio i usmeni ajde kolege/ ice javite kako je bilo?Mozda netko napise pitanja od jucer?
Pozdrav, može pitanja iz Lokalne da napišete kad stignete? Hvala!Danas je bio i usmeni ajde kolege/ ice javite kako je bilo?
Hvala
točnoPredavanja iz lokalne su tek od 22.4?
Na Merlinu, pogledaj i mail od faksa...Pozdrav, zna li netko gdje se objavljuju informacije o održavanju ispita?
Raspored je stigao na studentski mail sredinom veljače. Predavanja iz Lokalne samouprave su po tom rasporedu od 22.04. - 03.06. u Gundulićevoj 10, dvorana IX.Kako će se održavati predavanja, u dvoranama ili putem interneta? Gdje se može vidit raspored?
Stari student, puno pitanja![]()
Hvala ti za info !Raspored je stigao na studentski mail sredinom veljače. Predavanja iz Lokalne samouprave su po tom rasporedu od 22.04. - 03.06. u Gundulićevoj 10, dvorana IX.![]()
Baš sam htjela pitati..zanima me koja je točna literatura po kolokvijima ako netko zna?da li su nekom vidljive prezentacije na Merlinu i plan nastave....ja po tom pitanju nemam ništa. Đulabić je rekao da je stavio.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.