Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
On je veoma dobar ispitivac, osobno sam kod njega dobila puno petica, ali trazi da se zna, pomaze s podpitanjima i daje zasluzenu ocjenujel netko bio na usmenom ispitu već, iz bilo kojeg predmeta, kod prof. Stančića? Jel on traži puno ili? Nadam se da bude pitao samo osnovno.
Bilo bi super kada bi si studenti u potpunosti sami mogli izabirati izborne predmete, ali to (još) nije tako..Pitanja s danasnjeg ispita: sekundarno zakonodavstvo Eu koje ureduje pitanja azila, privremena zastita-sve o tome, migracijska politika rh-takoder sve o tome, vrste stranaca prema zakonu o strancima, stanicic vrlo korektan, dobila sam 5, definitivno izborni za preporuciti novim generacijama
prezentacije dovoljnje, u njima je sve , i zakoni i clanci, kad sam bila na ispitu lalicka je otvorila prezentacije i pitala iz njihIz čeg sve ste Vi učili za ispit? Gdje se može nabaviti ''G. Lalić Novak: Razvoj sustava azila u Republici Hrvatskoj. Zagreb: Društveno veleučilište, 2010, str. 13-27, 37-49'' ?
U katalogu knjižnica Zg-a mi ne izbacuje ništa pod tim nazivom...
To je u ovim slajdovima sa predavanja na webu pretpostavljam?
Znači prezentacije i Zakon o azilu i Zakon o strancima bi trebalo biti sasvim dovoljno zar ne?
Da, zamijenjeno je, prof nas je upozorila na to na predavanjuMislim da je u prezentaciji zamijenjeno objasnjenje push i pull faktora kod razloga za migriranje. Da li je netko to primjetio ili mi se cini?
bio je ispit u ponedjeljak. Bile smo jedna kolegica i ja. Pitala je prof. Lalić. Samo osnovne stvari, ni jedno pitanje izvan već spomenutih sa ranijih rokova.Kolege, da li je netko bio na ovom ispitu sad na prvom roku, ako je uopće već održan?
I koji ispitivač je bio?
Hvala![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.