Isa
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Draga Sanja, imam, pošalji mi privat poruku da se dogovorimo, ja tebi ne mogu poslati poruku.Kolegice mene zanima literatura ako je još uvijek na raspolaganju![]()
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Draga Sanja, imam, pošalji mi privat poruku da se dogovorimo, ja tebi ne mogu poslati poruku.Kolegice mene zanima literatura ako je još uvijek na raspolaganju![]()
bok,Draga Sanja, imam, pošalji mi privat poruku da se dogovorimo, ja tebi ne mogu poslati poruku.
bok,
možeš li poslati na mail literaturu?
Hvala[/QUOTE
Mogu, pošalji mi e mail u privatnoj poruci.
Kolegice, možete li mi poslati na mail literaturu?Draga Sanja, imam, pošalji mi privat poruku da se dogovorimo, ja tebi ne mogu poslati poruku.
Kolegice, možete li mi poslati na mail literaturu?Draga Sanja, imam, pošalji mi privat poruku da se dogovorimo, ja tebi ne mogu poslati poruku.
Kolegice nema problema pošaljem Vam sve, samo mi pošaljite e mail u privatnoj poruciKolegice, možete li mi poslati na mail literaturu?
[DOUBLEPOST=1496256514,1496256466][/DOUBLEPOST]
Kolegice, možete li mi poslati na mail literaturu?
Kolegice nema problema pošaljem Vam sve, samo mi pošaljite e mail u privatnoj poruciKolegice, možete li mi poslati na mail literaturu?
[DOUBLEPOST=1496256514,1496256466][/DOUBLEPOST]
Kolegice, možete li mi poslati na mail literaturu?
Da li mi možeš poslati literaturu?Pozdrav kolege , samo da malo osvježim ovu temu
Jučer sam položila ovaj predmet kod profesora Staničića. Jedan dosta zanimljiv i lagan predmet. Učila sam po literaturi koja je navedena na stranicama predmeta, dakle navedene stanice knjiga ( od Staničića i Lalić) i po prvoj prezentaciji o migracijama koja je na webu. Profesor je pitao jedno pitanje iz teme migracija, jedno iz svije knjige o strancima i jedno pitanje iz azila. Bila gotova za 5min , stpljiv, brz i pravedan .
Svake pohvale !
to i mene zanima. i jel bilo u petak?Zar danas nema predavanja iz Migracija?
Bilo je danas, a i u petak.to i mene zanima. i jel bilo u petak?
Ja sam se u petak povezivala na onu trajnu poveznicu koju je stavio profesor ali mi nitko nije bio uključenBilo je danas, a i u petak.
u petak smo se spajali preko poveznice koja je bila u obavijesti pomicanja terminaJa sam se u petak povezivala na onu trajnu poveznicu koju je stavio profesor ali mi nitko nije bio uključen
Ja sam se u petak povezivala na onu trajnu poveznicu koju je stavio profesor ali mi nitko nije bio uključenBilo je danas, a i u petak.
Aha onda sam to vjv fulala, hvalau petak smo se spajali preko poveznice koja je bila u obavijesti pomicanja termina
daJel danas bilo predavanje?
Pisala jutros profesoru Teu i odgovorio je u 12:30Jel danas predavanje u 12:30 ili u 13:00h?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.