AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Najbolji profesor / profesorica

Ivy

Admin
Re: Najbolji profesor/ica

za sada mi je metelko zakon i jos uvijek trazim nekoga tko bi ga mogao zamjeniti ili mu se barem malo pribliziti....

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Cuudno...to ti je kao ono sa asistenticom Terezom...

Meni su profaci na razlici svi zakon...bas me dižu...ljudi fakat znaju znanje...

opichen@

Mladi član foruma kojeg zanima uprava

PAVIĆ - definitivno legenda faxa....

i prof. Marčetić, ima strpljenja i volje i dobro objašnjava gradivo i pomoći će ti kada zapneš...

i asistent Oklopčić koji na žalost više nije na faxu. predavao je Ustav... tog čovjeka sam obožavala... on je bio profa s kojim sam uživala raspravljati... doduše i izletila po nekoliko puta van s predavanja radi toga, ali čovjek mi je dao neopisivu volju za studiranjem....

diah

meni je prof Kopric odlican; i kao predavac i kao ispitivac.

Nicole

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.

meni šprajc!
tak me srušil neki dan (prvi koji me rušil od kad polažem ispite) da ću ga zapamtit za cijeli život, ako ne i duže.

bob rock

kad bi ja pisao ko me je sve rušio uuuuuuuuuuuhhh bio bi to dug popis, ali dobro još nikad nisam išao na komisiju, upravno pravo položio od trećeg puta, prvi put izašao turistički,drugi put učio i pao, i treći put kod šprajca i prošao. Meni je bio sasvim Ok, mada smatram da mi je dao manju ocjenu nego što zaslužujem (to kažem javno) jer sam odgovorio na svoja pitanja i na pitanja kolegice koje ona nije znala i dobio 2. Oboje smo prošli.
Ostale predmete sam najviše izlazio dvaput, ja sam jedan od rijetkih koji je pao i Javne odnose :redface: (nećemo javno).
Najbolje mi je sjeo predmet Lokalna samouprava, kod Muse sam odgovarao čitavih 30 sekundi, dva ekspresna pitanja i marš van :) Ona mi je zakon ali to već znate:D
ali samo je jedan Pavić

opichen@

moram priznati...
umilio mi se je Đulabić...
mora da je uzeo nešto prije ovog ispitnog roka...

Stranger

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.

Njemu dužno poštovanje, no ima puno boljih profesora sa prve godine.

Ajde navedi koji su bolji.On i Ravlić su se jedini trudili bar nešto objasniti.Sjeti se samo kako su bile pune dvorane na njihovim predavanjima.

misty

ne znam zakaj je tema zjapi prazna već nekoliko mjeseci....da izrazim svoje mišljenje....Savić je najbolji profesor!:luxhello:

Deja3n9

ne znam zakaj je tema zjapi prazna već nekoliko mjeseci....da izrazim svoje mišljenje....Savić je najbolji profesor!:luxhello:
ma svi su super....

al Kregar mi je nekako zapeo za oko....zanimljivo predavanja je imao:D

sgrdan

ma svi su super....

al Kregar mi je nekako zapeo za oko....zanimljivo predavanja je imao:D
ne dijelim tvoje mišljenje, ja imam tri profesora/ice, al Ravliću treba dić spomenik!!:worshippy: Marčetić i Gardašević-svaka čast:luxhello:

Deja3n9

ne dijelim tvoje mišljenje, ja imam tri profesora/ice, al Ravliću treba dić spomenik!!:worshippy: Marčetić i Gardašević-svaka čast:luxhello:
mora da nisi bila na njegovom predavanju :D:D:D

misty

točno, sigurno nije imala...pa ne zna koliko je zabavno...više zabave nego poštenog predavanja!:worshippy:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks