AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Najbolji profesor / profesorica

Deja3n9

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
točno, sigurno nije imala...pa ne zna koliko je zabavno...više zabave nego poštenog predavanja!:worshippy:
gle necemo pretjerivati al kod Kregara je samo zabava...a kroz zabavu usput nesto naucis...čova je zakon :)

car

kod kregara je zajebancija, ali to je jedini predmet na kojem ja nešto naučim.....ovi ostali profesori su koma.....dođu, pročita kaj ima i ode. užas. ne mogu pratit duže od prvih 15 min

sgrdan

točno, sigurno nije imala...pa ne zna koliko je zabavno...više zabave nego poštenog predavanja!:worshippy:
Točmo, nisam bila! Meni je prošle god. predavo Tepić(živa dosada, sad je u mirovini):rolleyes:Ravlić tak zna motivirat ljude da je dvorana prošle god. bila dupkom puna! Ravlić!!:luxhello::luxhello::luxhello:

gricka vjestica

evo nakon sto je skoro gotovo, jos se ne mogu odluciti za koga cu dati glas, dal po kvaliteti ili izgledu ;)
ma, bez obzira na sve, hano ernest je legenda :D

Anja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ne bih se mogla odlučit koji je profesor najbolji, mnogi su mi ostali u lijepom sjećanju, npr. Šikić, Markovinović.
Ali najsimpatičniji mi je Đorđe Gardašević, baš dražesno malo stvorenje.

Anja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ah, na Tepića sam zaboravila, a super je lik.
Jedna kolegica uđe u dvoranu nakon njega i ispriča se što kasni, a on njoj: Ja se ispričavam što sam počeo bez vas. :D

taty2

Javornik, najbolja meni, ta žena guta stres, uvijek dobre volje, zrači smirenošću,na ispitima ne davi, zna da nas dosta drugi dave, jadan njen muž, mislim ako se iskaljuje na njemu. najgori uh, Savić, kao ja sam faca, zgodan, imam puno iskustva, ne volim te napuhane macho tipove, na predavanjima sve super, a zaheb na ispitu,hm

sgrdan

Javornik, najbolja meni, ta žena guta stres, uvijek dobre volje, zrači smirenošću,na ispitima ne davi, zna da nas dosta drugi dave, jadan njen muž, mislim ako se iskaljuje na njemu. najgori uh, Savić, kao ja sam faca, zgodan, imam puno iskustva, ne volim te napuhane macho tipove, na predavanjima sve super, a zaheb na ispitu,hm
POTPUNO SE SLAŽEM S TOBOM, OVO OKO SAVIĆA!!

Ivy

Admin
Metelko je i za mene oduvijek bio i jos uvijek jest
najbolji
jos uvijek trazim dostojnog njemu ali za sada nista mozda na trecoj;)

Ivy

Admin
mislim da svatko tko ima dvije ciste, a prisustovao je Metelkovim predavanjima i bio je prisutan duhom a ne samo tijelom
moze o njegovim predavanjima reci samo pohvale

za mene prije i poslije teksta Najbolji predavac za sada

a sada sto se tice te spackice koja se dogodila 1999 godine
sta reci svi zelimo izvuci neku korist iz onoga cime se bavimo zar ne?
netki se izvuku a drugi izadju u novinama...
svi smo isti...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks