AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Najbolji profesor / profesorica

Jadranka15

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Anamaria Musa, Irena Majstorović, prof.Hrvoje Arbutina, Tereza Rogić Lugarić, prof. Horvatić Čajko i prof. koja je u mirovini gđa Vera Ferić

bambina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
prof.mijatovic zato sto je mister faxa i najpozeljniji nezenja.prva pratilja je prof.gotovac.

redone

meni je bio Šprajc među boljima,jer puno daje (iako puno i traži),ali ti sigurno ostane znanja,a i njegov pristup na ispitu mi je super,skroz opuštena atmosfera

jelena.vid

Gospon ANTIĆ je naj,naj... tak je drag, a i gospon Šušak nije daleko od njega...uh kad bi svi bili takvi!!!

suzy123

Imamo dosta kvalitetnih profesora i moram priznati da mi se teško odlučiti za najboljeg. Zato ću napisati tko mi je najdraži profesor, legendarni prof. Pavić. Teme na predavanju: od državne uprave, preko velikog brata do kulturne revolucije. :) Car

Slažem se ..

Pavić je legenda

andrea

...onaj asistent iz informatike... Lisicar??? mislim da je... sigurno ga znate kao zivcanog i nabrijanog s predavanja ali na usmenom... odgovarala bi kod njega jos sto puta ako treba... tip je prevelika legenda!!! kakti neki jerFra, a tak je slatki sav na tom usmenom!! :)

i Đorđe mi je ostao u dobrom sjecanju... fakat se trudio na tim predavanjima... joj i Tijana iz Nauke...a tu je negdje Cindori i Lugaric...stvarno se trude!!!

i definitivno naj prof. JAVORNIK!!! najmanje gnjavi... vec sam u cetvrtom mjesecu znalaocjenu iz eng!! :))

Bzzz

Striček Antić iz komunalnog, tak drag i fin čovjeka, a i Šikić je na vrhu liste.

Tompa

Najbolja profa je prof. Vera Jelčić. Ona mi je uzor. Volim njenu frizuru i lifestyle. Blaga je i puna razumijevanja, mehke duše i lako rasplačljiva.

Sinke

neznam koji mi je najbolji ali znam koji bi mi to mogao postati slijedeći tjedan i ostati u pamćenju cijeli život jer je igrom slučaja zadnji sa kojim se susrećem u svom studiranju-profesor ŠIKIĆ!!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks