redone
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
najbolja profa je prof. Vera jelčić. Ona mi je uzor. Volim njenu frizuru i lifestyle. Blaga je i puna razumijevanja, mehke duše i lako rasplačljiva.[/quote
haahaha LOLLOLLOL
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
najbolja profa je prof. Vera jelčić. Ona mi je uzor. Volim njenu frizuru i lifestyle. Blaga je i puna razumijevanja, mehke duše i lako rasplačljiva.[/quote
haahaha LOLLOLLOL
:rofl: Ovo je predobro.Najbolja profa je prof. Vera Jelčić. Ona mi je uzor. Volim njenu frizuru i lifestyle. Blaga je i puna razumijevanja, mehke duše i lako rasplačljiva.
Jeeeee miljena, ti bi najrajše da ti RISP predaje Patty Smith ili Janis Joplin. But the reality is very different.:rofl: Ovo je predobro.
Od svih profesora i asistenata na našem faksu ona mi se jedina fakat zamjerila. Ja se te žene užasavam. :horor:
LOLLOLLOL:hihi: :rofl: :vidiga::thumbs: Svak čast Tompek! zakon si...Najbolja profa je prof. Vera Jelčić. Ona mi je uzor. Volim njenu frizuru i lifestyle. Blaga je i puna razumijevanja, mehke duše i lako rasplačljiva.
Ma imaš ti pravo. Ona je neshvaćena i zločesti studenti ju užasno živciraju svojom indolencijom i nedostatnim poznavanjem radnog i socijalnog prava. Baš zato mislim da je vrijeme da se odmori i krene u zasluženu mirovinu, a sigurna sam da tako misle i drugi studenti dok gledaju njezinu nježnu i krhku pojavu.Jeeeee miljena, ti bi najrajše da ti RISP predaje Patty Smith ili Janis Joplin. But the reality is very different.
Poput svih velikih ljudi koji su obilježili povijest, Vera je neshvaćena. Ona je poput zvijezde koja blista u tami mediokriteta! :tongue2:
očito kod prof. Ravlića nisi još bila na ispitu jer mislim da ćes promijeniti mišljenje...Ravlić i Javornik, definitivno za prvu godinu.:laughing:
jesam, bila sam. dobra imam iskustva, zakaj?:laughing:očito kod prof. Ravlića nisi još bila na ispitu jer mislim da ćes promijeniti mišljenje...
na predavanjima je bio super, a poslije...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.