AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Najbolji profesor / profesorica

blabla

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
A gdje su nove kolege? Kakvo je vaše mišljenje o profesorima? Sad ste ipak već mejsec dana studenti, mora da ste stekli neki dojam!
Savić i Vukojičić(na predavanjima su odlični...)

AntonijaZ

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Meni je zasada najzanimljivije predavanje bilo ono od prof. Vanje Savića!!! Nije dosadno na njegovim predavanjima

TINY

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Moje dobro iskustvo ostaje kod profesora Piculjana.
Ali prof. Ravlic je ful zanimljiv. Mislim da bi mogla mozda pisati diplomski kod njega...budem vidjela...

malaplava7

svi su profesori dobri na svoj način...zanimljivi su i svatko ima svoj stil tako da kako kome odgovara...na predavanju prof. savić nikada nije dosadno.rvlić je isto super-baš se vidi da čovjek uživa,vukoičić-isto super---ma svi su zakonn

luna989

Prof Grubišić i Burazin..podjela potpisa prije predavanja :luxhello: :D
idući najbolji će biti onaj koji prvi upiše dvojku :biggrinangelA:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks