AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Najbolji profesor / profesorica

Marianne

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
meni je Gardašević zakon..
ugodan za oko, ugodan za uho, predavanja su dobro koncipirana a i brzo prođu jer je zanimljivo. :laughing:

ninka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Tereza Rogić Lugarić, ljudi samo idite na predavanja kod nje, zapamti ljude koji su joj na predavanju, pa je tako ujedno i lakše proći ispit, tako je bilo u mom slučaju... :)

mya_zg

da li marčetić izlazi u susret studentima?ne mislim da pusti nekoga da prođe nego jel ima razumijevanja ?

zara

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Meni definitivno profesorica Vasiljević,žena je fantastična.
Pristupačna,uvijek nasmijana,ima stila,na obrani je bila ok...
:happy:

bella kiss

pravnik?
Sad kad skoror svakodnevno čitam o ovim profesoricama koje seksualno iskorištavaju đake maloljetnike, smatram da bi bilo zgodno otvoriti još jednu temu za raspravu!

Bruno Ra

Evo meni je danas na ispitu bio profesor Čepo i imao je puno strpljenja i navodio je na točan odgovor, ali naravno traži znanje

taz

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Koji carevi! Izmisle "znanost" iz ničega i neđusobno se nagrađuju. To je ono ko kad bi se mi međusobno na forumu nominirali za najbolje i najviše postova i onda si dijelili nagrade, pa to objavili u novinama. :)

mape5

Super Moderator
danas čitam na Jutarnjem kako je jedan bivši student poslao pismo svojem profesoru i zahvalio mu se na motivaciji.

malo sam se upustila u razmišljanje i... kome bi ja mogla posebno zahvaliti na ovom fakultetu?
Pa sam se sjetila prof. Savića s predavanja i kasnije na konzultacijama kada mi je dao par zlatnih savjeta, dalje prof. Lalić koja je nesebično pomagala mi svladati Nauku, s individualnim radom, ne znam jel je ko od vas koristio tu foru, i na kraju prof. Staničić koji objašnjava tako kao da imam tri godine pa ništ pod milim bogom ne kužim, s naglaskom da u boji glasa i u pogledu nema onoga ...gle budale :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks